Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Könnyű, gyorsan felszívódó, de nagyon erős hidratálókrém. Ásványi anyagokban gazdag forrásvízzel dúsítva. Kiváló sminkalap.
2019.03.20. 15:30
Zsíros bőrre tényeleg csak finishing spray, de egyszerűen visszaadja az arcomnak az életet. A púder és az alapozó egybeolvad, olyan, mintha eggyé válna a bőrömmel. Nagyon nagyon szeretem, biztos, hogy újra fogom venni.
2017.10.15. 07:31
Nagyon kellemes krém bár önmagában nekem nem volt elég. Finom illata van, jól eloszlik az arcon és egész sokáig kitartott ez a mennyiség. Újra nem veszem de csak mert van ami jobban bevállt.
2017.04.05. 13:43
Imádom az illatát, nem irritál, hamar beszívódik, jól lehet rá sminkelni. Próbáltam olcsóbb alternatívát keresni, de ilyen jót (még) nem találtam. Valószínűleg újra fogom venni.
2017.02.09. 16:13
Nagyon röviden: CSODÁLATOS! Nagyon szépen ül rajta a smink és gyönyörűen fixálja. Teljesen megváltoztatta a sminkeléshez való viszonyomat. Nagyon sok időt spórol meg nekem azzal, hogy nem kell órákat töltenem a sminkem javítgatásával. Ráadásul hatalmas kiszerelés, nagyon sokáig elég.
2016.05.15. 11:32
Tavaszra/nyarra kerestem sminkeles elotti kremet, ami hidratal, de nem fenyesedik at. Mivel vizhianyos a borom, raadasul meglehetosen valtozekony az idojaras, de a teli kremem mar sok, ezert esett a valasztasom erre a termekre. Eddig elegedett vagyok a hatasaval, nagyon szepen lehet ra sminkelni, minden alapozo, akar olcsobb, akar dragabb, nagyon szepen mutat rajta. Nem zsirositja a borom, viszont hidratal. Parszori hasznalat utan elegedett vagyok vele, eddig ez a legjobb smink ala valo kremem.
2014.05.26. 13:08
Jól hidratál, szépen lehet rá sminkelni az illata pedig isteni. Kicsit soknak érzem már ilyen melegben reggelente, de hűvösebb időben tökéletes hidratáló.