Sminkek arcra

Miss Sporty So Energetic Natural Radiance Alapozó

1.8
Hozzáadva 2013.04.21.by

wishes

Tökéletesen alkalmazkodik bőrhöz, és fedése épp ott érvényesül, ahol szükséges. Krémes állaga miatt könnyű felvinni és természetes hatású, könnyű, kellemes viseletet biztosít. Actiberry összetevőt tartalmaz, amit eperkivonatból nyernek

• Megnyugtatja a kipirosodott és irritált bőrt
  • Megvédi a bőrt a kellemetlen környezeti hatásoktól
  • Segít visszaszorítani az stressz okozta DNS rongálódást
  • Megóvja a bőrsejtek membránjait a kémiai anyagoktól és fizikai károsodásoktól
  • A vitaminkoktél segít kiegyenlíteni a bőr hibáit és fokozza ragyogását
  • A fényvisszaverő gyöngyök révén bőröd harmatosnak tűnik
  • Ásványi anyagok keverékének köszönhetően a bőr szabadon lélegzik és nem tűnik fáradtnak

Utoljára szerkesztve: 2016.11.01. 13:32 - 2016.07.30. 10:52

Alapozónak kuka, de BB krémnek a T-zónámon eddig egészen jó:D Picit nehéz eldolgozni, de megfelelő hatást lehet vele elérni. Picit kell csak fednie a kisebb bőrhibákat, és ezt teljesíti is. Pozitív meglepetés!:D

2015.11.10. 19:14

Tetszik az illata, de ez az egyetlen dolog ami mellette szól. Lehetetlen szépen elkenni és minél inkább próbálkozol, annál rosszabb lesz az eredmény. Egyáltalán nem fed.

2015.01.17. 17:50

Borzasztó!Sárga a színe,nagyon folyékony és semmi fedés.

2015.01.06. 00:47

kukában landolt

2014.05.25. 14:02

Ez az alapozó tényleg borzalom! A drogériában a teszter kipróbálása után megtetszett a színe, és az illata is nagyon kellemes volt. Otthon kipróbálva viszont azt tapasztaltam, hogy nem lehet szépen eldolgozni, hámlás szerűen hullott az arcomról... azóta sem haszáltam

Utoljára szerkesztve: 2014.04.09. 17:59 - 2014.04.09. 17:57

Ez valami borzalom...semmivel sem fed jobban mint a legolcsóbb BB krém, egyedül az illata jó-egyébként azonnal ,,lehámlik" a bőrömről, egyre több pattanásom lett tőle, nem lehet szépen felkenni. Szörnyen olajos vagy milyen. Pont arra nem jó, amit hirdet... Egyszóval pocsék. Én semmit nem szoktam kidobni, ezt is majdnem teljesen elhasználtam, de beleuntam, még volt valamennyi a tubusban, de kidobtam. Ja és ráadásul iszonyatmód folyik, csöpög. Szörnyű csalódás volt. Nem tudom, lehet csak én vagyok peches ezzel a márkával, szempillaspirált is próbálta, hasonlóan kellemetlen végeredménnyel. Nem hiszem, hogy még egyszer beszereznék valamit ebből a márkából.