Lábápolók

Oriflame Feet Up Advanced Sarokápoló Regeneráló Krém

4.7
Hozzáadva 2023.04.24.by

Orchid

Hatékonyan ápolja a sarok megvastagodott bőrfelületét. Mélyen a bőrbe szívódik. Hidratáló és puhító karbamidot, kakaóvajat, B5-vitamint és intenzív bőrápoló komplexet tartalmaz.

2023.09.09. 12:34

Influenszer véleménye (nem reklám) alapján vásároltam, azóta pedig nem is használok mást a sarkamra. Nagyon gazdag, finom illatú krém, ami jól hidratál (nyilván csodát nem tesz, így a masszív bőrkeményedést nem tüntetni el), viszont picit nehezen szívódik be. Ennek ellenére már többször újravettem, mert ár-érték arányban nekem eddig verhetetlen.

2023.08.13. 20:41

Nagyon szuper termék, nyáron szoktam használni,mikor szandált hordok. Nagyon jól puhít.

2023.08.03. 09:23

Nagyon jó termék, tényleg puhává varázsolja a lábat, sőt még a kezemet is, mivel azzal kenem be a lábam.

2023.03.29. 15:41

Nagyon jó termék. Gyorsan puhít és tartósan. Sokat gyalogolok, sportolok. Sok terméket kipróbáltam, de ettől nem volt hatékonyabb.

2022.11.16. 22:13

A rúdtánc miatti mezítlábazás és a terepfutás miatt nagyon durva igénybevételnek vannak kitéve a lábaim, de szépen karbantartja ez a krém. Azt hittem a Balea ureás lábkrémjénél nincs jobb, de van!

2021.11.15. 11:41

Ez a legjobb! Nagyon jól felpuhitja a sarkamat mar 1 használat után is