Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Egyéb kozmetikumok
Lelőhely: Dm, tesco

Sally Hansen Airbrush Legs Vízálló Folyékony Harisnya Spray

4.4
Hozzáadva 2017.06.09.by

styList

Láb make-up, tartós bőrszínező a napbarnított bőrhatás elérésére. Könnyű formula.

Palmaria kivonat tartalma segíti a szeplők, erek és egyéb bőrhibák egységes fedését és fokozza a mikrokeringést az egészségesebb, feszesebb lábakért.

Vízálló és nem fog.

2019.08.01. 10:48

Notinoról rendeltem, de ha valaki tud esetleg Szegeden lelőhelyet szóljon, mert én nem találtam. :) A legsötétebb árnyalat mellett döntöttem, végül nem bántam meg, nem is vagyok hófehér alapból se. Seprűvénákat nem fogja eltakarni, ilyet senki se várjon tőle, ellenben nagyon szép bőrű virgácsokat varázsol és totálisan vízálló. Tusfürdős szivaccsal két körben jön le, mintha rámragasztották volna, így legalább nem kell izgulni, hogy esetleg nyomot hagy valahol. Szóval: újravevős :D

2019.07.17. 17:33

Airbrush.. hàt ez azért nem annyira fedi a valósàgot, mert tömény, nehezen eldolgozható habot nyom, amit nagyon gyorsan el kell kenni, mert irtó hamar szàrad. Ennyi az aprócska negatívum. Az eredmény meg csupa pozitívum.. egysèges, selymes fényű, napbarnított làbak (meg karok, mert oda is kentem..). A sport és különböző balesetek sajnos nyomot hagytak rajtam.. na azokat ez sem fedi el teljesen, mègis olyan szépek voltak ma a virgàcsok, hogy egyfolytàban azokat néztem. És nem csak èn 😅 A Tan àrnyalatot vettem meg, ami kinyomva sokkal sötétebb, mint a bőröm, de eldolgozva tökéletes. Nem vettem észre, hogy bàrmit is megfogott volna, szappanos vízzel simàn lejött, a törölköző nem lett barna fürdés utàn. Nem ragad, nem büdös.. kell ennél több?? Igen! Még egy flakonnal 😆

Utoljára szerkesztve: 2019.05.24. 14:54 - 2019.05.11. 12:02

Update: Sajnos a Mullerben mar nem kaphato! Az eladono szerint sokan keresik naluk, de sajnos mar nem elerheto. Sporoljon meg egy utat, aki ezert megy oda, mint ahogy en tettem:( Vegul neten rendeltem meg, jo sok szallitasi koltsegert :/Hofeher boromre megvettem a legsotetebbet, adjunk neki, gondoltam,ha mar arra vetemedtem h festeket fujok a labaimra, legyen ütős az eredmeny. Egyaltalan nem lett brutalisan sotet. Kb mintha erosebb onbarnitoval kentem volna be. Viszont annyira gyonyoru egyenletes, fenyes lett a labam, hogy alig birtam levenni rola a szememet:DMegdicsertek tobben is. A karjaimra is fujtam, ott is tok jol mutat. Feher, szeplos, nehol apro anyajegyes borom van, de ezzel ugy neztem ki, mint akit photoshopban szerkesztettek. Par oraig,amig tartott. Sajnos eleg hamar elfogyott, sztem 5 hasznalatot se birt ki (mondjuk magas vagyok, eleg sok kellett). Es ugy emlekszem, az apro szoszok, porszemek nagyon ragadtak ram, amig a boromon volt ez a termek.Ez a nehany evvel ezelotti tapasztalatom, de iden ujra beruhazok ra.

2019.04.06. 17:32

Imádom, nyáron szoknyás időben kötelező. Hiába barnulok le, a lábamom lévő seprűvénák, foltok látszanak, ettől gyönyörű egységes lesz a bőrkép. Felvinni nem a legegyszerűbb, gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar megszárad, de ki kell tapasztalni, mert megéri! Vízálló, nem fogja be a ruhát, nem pereg, nem olvad le napközben, este zuhanyzásnál lemosható tusfürdővel. Csak ajánlani tudom, szuper önbizalmat ad :)

Utoljára szerkesztve: 2018.07.20. 07:14 - 2018.05.03. 13:04

Most próbáltam első alkalommal ilyen típusú terméket, gondoltam kiváltom az önbarnítót míg össze nem szedek némi színt. A tenyerembe fújva picit meglepett az állaga, és a színének mélysége (médium). Sajnos nem hidratáltam előtte megfelelően, ezért nem lett tökéletes az első használatnál de talán csak én láttam picit foltosnak. Pozitívum hogy gyorsan szárad, szép a színe, egyszerű használni, és jól bírta 30 fokba. Negatívum, hogy hiába mostam le tusoláskor, nem jött le maradéktalanul, és megfogta a törölközőt.UP:Jár az öt csillag! Most a nyár közepén még kb félig van, igaz csak szoknyás napokon használom de nálam elég kiadós, a törölközőből pedig kijön:)

2017.06.08. 11:43

Nekem a színe rendben van, de a fedése nem az igazi. Apró bőrhibák (pórusok, seprűvéna) takarása miatt használom elsősorban, hogy egyenletes legyen tőle nyáron a lábamon a bőr, de egy normál alapozó sokkal jobban elfedi ezeket a hibákat.Amiatt praktikusabb talán, hogy permetezni kell.