Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Shine91
Aktív hatóanyagok:
Bőrtípustól függően két különféle változatban elérhető:
2023.01.12. 07:03
Száraz bőröm van, így télen életet ment. Imádom az illatát. Rendkívül puha lesz tőle az arcom , nem okoz zsírosodást vagy pattanásokat sem
2020.12.06. 07:24
Nagyon sokáig elég, a kombinált bőrömre most télen jó szolgálatot tesz, szép a bőröm, üde, egységes, de lesz egy kis ragacsos érzetem tőle nap második felére, szóval lehet nyárra másikat nézek.
2019.04.06. 18:11
Nagyon könnyű az állaga és könnyen is kenhető. Az illata kicsit citrusos de finom. Halványítja a foltokat, nagyon bevált számomra. Használata után bőröm élettel teli lett! Jól hidratál!
2019.02.20. 11:13
Nekem nagyon bevált ez a krém. Kellemes az állaga, egy hónap után a májfoltjaimat is halványította.
2016.04.04. 12:36
Amióta használom nagyon sok pattanásom lett, de mivel alapozót és arclemosót is váltottam ezért nem egyértelmű.
Utoljára szerkesztve: 2016.01.26. 14:06 - 2016.01.14. 14:23
Sajnos nagyon szárít és pattanásokat okoz.