Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
apolka
All in 1 hidratáló krém, mely:
2018.04.19. 21:04
Sűrű BB krém, jóval sűrűbb, mint az itthon kapható BB krémek, ezért én laza tömöttségű ecsettel szoktam eloszlatni és úgy nagyon egyenletes lesz. Érzésre is kicsit vastagabb lesz a bőrön, de nem kellemetlen és nincs maszkhatása, ráncokba nem ül bele, nem emeli ki, de érdekes szem alatt kicsit elmosódik a vonalakba, de oda egyébként is korrektort kéne kenni. Fedése közepes fedésű alapozóé, tömény pigment. Jó és könnyű vele dolgozni, azt adja, amit alapból elvárnánk egy BB krémtől. Vékony rétegben elengedhetetlen porral fixálni, így teljesen lemattul, nekem nem csillog és később sem fénylik át. A zsíros bőrűeknek nem ajánlom, de így is jobban teljesít, mint néhány zsíros bőrre ajánlott alapozó. Felkenve először szürkés, de idomul, oxidálódik és szép (sárgásabb) színe lesz arcbőrön, kiegyenlítődik. Nekem nagyon világos bőröm van, a pirosságot is elfedi az arcomról, sötétebb bőrre nem tarom valószínűnek, hogy jó lenne, koreai a termék. Nekem praktikus cushion formában van meg, ami nagyon táskabarát. Mikor lemosom látványosan szebb az arcom, tehát ápolja is, nem is gondoltam volna, hogy képes erre egy bb krém, nappali krémmel nem érek el ilyen eredményt. Annak ellenére, hogy sok jót írtam róla, szerintem egy szűk réteg az, akinek bejön ez a krém, mert sötétebb, zsírosabb bőrre nem való és aki az alapozó vastagságot nem szereti annak se. Az arany színű változata nem jött be, nagyon nem.
2017.09.08. 11:57
Meg vagyok rökönyödve az itteni értékelések alapjánLookfantastic boxban jött egy sample size. Eleinte vonakodtam, mert ugyanm van jópár drága alapozóm, és lenne is mit elfednem, egyszerűen nem bírom elviselni a bőrömön az érzetét. BB krémet meg annyira se használok, mert a magyar drogáriákban kaphatók mind legalább 3 árnyalattal sötétebbek, mint kellene.Végülis kipróbáltam. Primer felé kézben felmelegítve "felnyomkodom a bőrömre, hogy midnenhol egyenletes legyen, majd átmegyek rajta beauty blenderrel. Már így is eléggé jól fel, de még teszek rá mac studio fiinisht és púdert. Nekem elég világos (nw10), a zsíros, acnés bőrömön jól fentmarad és fed is, nem okozott pattanásokat, irritációt.Egymilliószor jobb, mint amiket korábban próbáltam, legyen az mac vagy estée lauder. Összegezve szerintem ez világos bőrűeknek jó, akik nem, bírják az alapozót de kell a fedés. Megvenném teljes méretben is
2015.11.22. 17:34
Valóban szürke, sápasztó hatású kicsit, plusz ugyanúgy kifényesedett tőle a bőröm. Amúgy a fedése jó, szép a csomagolása is de kb fele annyi termék van benne, mint amekkora a tégely, viszont az adagolója olyan, hogy az utolsó csepp is kijön belőle.
2015.10.11. 19:03
Én még krémet sosem dobtam ki, de ez ment a kukába. Annyira fénylett a bőröm tőle, hogy szinte megijedtem magamtól, amikor tükörbe néztem néhány órával a felkenés után. Pedig csak nagyon keveset tettem a bőrömre, azt is jól bedolgozva. Türelmes voltam, adtam neki néhány hetet, de kár volt. Ez volt az első BB krémem, azóta sem vettem semmi ilyesmit, annyira bizalmatlan lettem az ilyen típusú termékekkel szemben. Ha lehetne, mínuszra pontoznám, de egy csillagot muszáj adnom neki.
Utoljára szerkesztve: 2015.07.04. 09:06 - 2015.06.26. 09:51
Nagyon nem jó, szürke, sápasztó a hatása és fullasztó viselni. Érdekes, hogy a tasakos minta nagyon jó volt, de a nagy tubusos mintha mást tartalmazott volna. Szerintem hamisítvány volt, bár a bbkrem.hu-tól vettem. Az üzletben kirakott minta flakonnak is teljesen le volt kopva az írása, ami azt jelenti, hogy hamisítvány. Utána néztem, azért tudom. Szóval jó lesz vigyázni, mert szerintem nem lehet ekkora különbség állagban, színben és mindenben csak ha hamisítvánnyal van dolgunk.
2015.04.25. 18:49
Krémes már-már folyós az állaga,a kiszerelése nem túl gazdaságos.A fedése nem egyenletes és sokat kell még rádolgozni,mert a hibákat nem takarja "nem is látszik,hogy van az arcodon valami" hatás.Szóval ha van bőrhibád akkor neee.