Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Halfway
A bőrt üdébbé, szebbé, kipihentebbé teszi anélkül, hogy réteges maszkot képezne a használata. Multi-vitaminokat tartalmaz. A benne lévő magas C és E-vitamin extra lökést ad a bőrnek, ezáltal egészséges bőrképet nyújt. Megvéd az UV sugárzástól, s mindeközben fiatalos, sugárzó bőrt eredményez. Anti ageing tulajdonságai és a benne található fehérjepeptidek táplálják és javítják a bőr szerkezetét.
2016.10.20. 21:18
Szuper BB krém, nem szárít, szépen fed, korrektorként is használom. Ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem ül be a ráncokba pl. a szem alatt, teljesen természetes a hatása. Imádom.
2014.09.13. 06:59
Ősszel és télen használom, a melegebb évszakokban kicsit soknak érzem. Nagyon világos bőröm van, de a Fair árnyalat tökéletesen bevált.
2014.07.31. 15:24
Nagyon jó bb krém, már vagy egy éve megvan és nagyon szeretem. Tartós , természetes kinézetet ad és nem leszek tőle pattanásos. Biztos hogy újraveszem :)))
2014.01.03. 17:29
Megvan az összes Sleek Paletta, alapozó és szájfény. Eddig mindegyikkel elégedett vagyok, kivéve ezzel az alapozóval. Összegyűlik egy résen. Ez nem vált be.
2014.01.02. 21:54
Nagyon szeretem, bár nekem túl erős a fedése és én jobban szeretem az igazi BB krémeket, ez meg már inkább alapozó. Egész nap a helyén maradt és mintha semmi nem lenne az arcomon. Bármikor újra venném, nagyon bevált.
Utoljára szerkesztve: 2014.01.14. 09:08 - 2013.12.18. 07:41
A Fair árnyalatot vettem meg a világos sárgás tónusú bőrömhöz.A színnel nincs baj egybeolvad a bőrömmel viszont szereznem kell egy folyékony korrektort amit összedolgozhatok vele mert a szem alatti karikáimat nem fedi és nem is halványítja. A felvitel egy kicsit nehézkes még mert elég sűrű de majd megszokom.Egységes és simább bőrképet ad gyenge fedéssel ami hétköznapokra tűrhető némi korrektorral és még hidratál is.Adok neki 4 pontot, el fogom használni de újravásárolni nem fogom. Keresem tovább a tökéletes BB krémet.UPDATE: Rájöttem hogy működik és megtanultam használni. Ha elfogy mégiscsak beszerzek még egyet;) Viszont marad a 4 pont mert ezt a krémet nyáron nem fogom tudni használni ugyanis ha víz éri vagy izzaddság foltokba kopik. A többi évszakra nagyon jó :)