Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
noavedon
Nem kell kiöblíteni, sőt, nemcsak nedves, hanem száraz hajon is alkalmazható hajvégápolóként. Hidratálja, erősíti, fényessé teszi és védi a hajat a hőtől, illetve a környezeti tényezőktől. Minden hajtípusra ajánlott.
Főbb összetevői: aminosavak, antioxidánsok, növényi kivonatok és vitaminok, ausztrál jojoba és organikus avokádó olaj
Utoljára szerkesztve: 2024.10.03. 19:14 - 2017.02.12. 19:52
CSILLAGOS ÖTÖS!!! Erős szálú, hullámosodásra hajlamos hajam van, és kb. 20 éve szenvedek azzal, hogy ha nem vasalom ki a hajam, vagy nem csinálok vele _valamit_ ami árt neki, pont úgy nézek ki, mint egy vattacukor. Pedig tényleg mindent kipróbáltam, a high-high end termékektől kezdve a kókuszolajos pakoláson át mindent, de a frizz itt élt velem. Mostanáig. Mert ez a hajkondicionáló egy csoda. Használom mosás után, két mosás közben, mindig, ha csak egy kicsit látom, hogy szálkásodik a hajam. Kevés kell, hatásos, és nem zsírosítja a hajam. Mi kell ennél több?
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.