Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
nkatika
Hidratáló és korrigáló hatású krém, mely javítja a bőr tónusát és csökkenti a pórusokat. A mélytengeri rózsaszín alga ápoló tulajdonságaival. Átfogó méregtelenítést tesz lehetővé a bőr számára, így az élettelivé és egészséges színűvé válik. Eredmény: a bőr sima és sugárzó, tele energiával és vitalitással.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.04. 22:15 - 2019.01.15. 21:23
Tág pórusú lett a bőröm😭így ezt az olcsó krémet vettem amíg nem ruházok be egy minőségi termékre!Az illata nem rossz nem sok van neki ami egy csillag mert nem bírom az illatos krémeket.Könnyű állagú inkább lotion szerű.Hamar beszívódik azonnal simább az arcom egyenlőre csak 2,5 csillag jövök vissza hogy mit tud.Update;nappali lenne én este használtam a pórusaimmal semmit nem csinál,és sajna zsíris lett tőle a bőröm így megy a kukába.és -1*
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.