Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
marta.kisasszony
Segít bőr természetes egyensúlyának fenntartásában és felébresztik érzékeket. Virágos jegyekkel gazdagítva megnyugtatja testet és lelket egyaránt.
Bőrbarát./Bőrgyógyászatilag tesztelt. Mindennapos használatra.
2014.06.17. 16:50
Nagyon kellemes intenzív virág illata van.Jól tisztít nem szárít viszont piros foltok jelentek meg a bőrömön tőle.
2014.02.09. 14:11
350 ft-ra volt/van leárazva,nem is ér többet.. Illata az oké elég intenzív is finom virágillat dee ennyi.. Semmi habzása nincs,szétfolyik csak a tenyeremen, kb mint egy olcsó semmitmondó tusfürdő.Már nem az első csalódásom az adidas márkába szépségápolás terén,dezodoruk is szörnyű tusfürdőjük se jön be,nem értem régen jó volt..
2013.03.31. 09:42
Téli tusfürdőm volt, szerettem. Még van egy pici az aljában, néha használom. Egy hosszú hideg nap után a forró fürdőhöz tökéletes illat. Semmi rosszat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.
2013.02.10. 16:44
Nagyon kellemes, virág illatú, kellemesen relaxáló hatású tusfürdő. A csomagolás könnyen kézreálló,nem csúszkál vizes kézben sem. A jógázó alak képe és a rózsaszín árnyalat egyből szimpatikussá teszi. Sokáig tart az illata.