Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
apolka
A gyömbér és a tamarind értékes kivonata kényezteti, finom és puha tapintásúvá varázsolja bőrét. A titokzatosan fűszeres illat élénkíti az érzékekeit, és új energiával tölti fel.
2017.09.11. 10:11
Csomagolása, hatása és az illata is nálam 5* ! Imádtam ♡Sajnos mostanában nem látom a polcokon :(
2015.12.13. 07:53
Csak a szaga, az állaga és a hatása nem tetszik. Na igen ahogy a németek elkepzelik indiát 😒.
2015.06.03. 18:32
A kedvenc kézkrémem, az illata egyszerűen... áh. *-* A hatása nálam jó volt, teljesen átlagos, mégis a csomagolás és az illat viszi nála a prímet :D
2011.11.23. 11:41
Az illata tipikusan szeretem vagy utálom, középút nincs! Engem teljesen magával ragadott, nagyon különleges, de azt hiszem ebben ki is merül az extra pozitívum. Hidratálásban ugyan annyit nyújt, mint egy olcsóbb kézkrém, nem túl zsíros a textúra, és egyértelműen nem csodaszer.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.