Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Lerika
Professzionális maszk száraz és károsodott hajra. Tejproteint búzaproteint és ceramidokat tartalmaz egy formulában.
Utoljára szerkesztve: 2024.03.05. 14:06 - 2024.02.20. 07:36
Nagyszabású hajregeneráló kúrába kezdtem. Időnként rám tör, de most különösen indokolt is volt. Évek óta szőkített hajam a mostani téli szezonban nagyon megviselt lett, fakó, fénytelen, száraz. Elhasználtam rá fél liter Redken hajszerkezet újjáépítő pakolást, ami egész jó volt, de csodákat nem tett, ricinus olajas pakolást teszek a tövekre minden hajmosás előtt és újabban szezám olajat a hajvégekre és 10 centivel rövidebbre lett vágva. Két hónapja nem festem már szőkével, hanem világosbarna színátmenet van a töveknél. Évek óta SLS mentes samponnal mosom. Csak azért írtam le ilyen bő lére eresztve, hogy nem önmagában egy pakolástól várom a csodát, illetve őszintén szólva én abban sem hiszek, hogy a már roncsolódott hajvégeken a vágáson kívül bármi segít ilyen plex-olyan plex ide vagy oda. Valamennyit érzetre nyilván javít, de teljesen egészséges tapasztalatom szerint csak akkor lesz ha a minden kémiai eljárástól mentesítve lenövesztjük a festett részt. Szóval csodákat nem várok semmilyen hajpakolástól, de tudom, hogy óriási különbségek vannak a hatásaikban. Az Alfaparf termékeivel nagyon jó tapasztalataim vannak, anno a Midollo belevasalható ampulla például (amit valamiért kivontak) gyakorlatilag újjávarázsolta a hajam. Ebbe a pakolásba egy fodrászkellékes oldalon futottam bele. A 250 ml-s kiszerelét 4000 forintért sikerült megvennem, ami alig valamivel drágább, mint a drogériás semmit sem érő szilikonbombák. Egy használaton vagyok túl, úgyhogy ha elhasználom jövök majd update-elni, de az első használat nagy bizakodással töltött el. Egyébként maszkhoz képest meglepően "híg", alapvetően jobban szeretem a "vajas" állagú pakolásokat, ha már professzionális termékről beszélünk. De ennek ellenére nagyon könnyen kifésülhetővé tette a hajam. Borzasztóan erős illata van. Kellemes, de talán kicsit sok. Reggel is csak kerestem az illat forrását, aztán rájöttem, hogy ez bizony a hajam.
2022.11.29. 21:36
Véletlenül kerültünk össze. A fodrászkellékesben proteines maszkot kerestem, ami nem tégelyes kiszerelésű.Kb csak ez az egy volt,ami megfelelt ezeknek a kritériumoknak.Az elején úgy éreztem, hogy irritált volna, de most már kb 2,5 hónapja használom és hál istennek mégse irritál.Kb 3,5 hónapja voltam fodrásznál festés-vágáson és a frufru részt leszámítva úgy látom, hogy nincs töredezett hajszálam.Ha ezt használom, akkor olyan hatást tudok elérni vele, mintha tartós haj egyenesítésen lettem volna.Az illata viszont sok, még a 250 ml-snél is hamar meg lehet unni.
2021.09.21. 08:19
Ez egy csoda!! Nagyon puha és selymes tőle a hajam. Imádom❤️
2019.11.10. 07:47
A hozzá tartozó samponnal együtt használtam, nagyon puhává, selymessé teszi a károsodott hajat, jól hidratál, könnyebben kifésülhető utána a haj. Többet teljesít a leírtakból mint egy drogériás termék, valóban bársonyos hatású lesz a haj, elnehezítés nélkül. A szőkítés okozta károsodást helyre hozza-e, még nem tudom, hosszú távon kiderül, de bizalmat szavazok neki.