Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
zsuzska80
A kristalyositott mikropigmentek segitsegevel az aloe-vera es a buzacsira hatoanyaga, konnyen bejut a hajszal mely retegeibe. Megszunteti a haj dehidrataltsagat, mindezt ugy, hogy lagy tapintasu, egeszseges hajat hagy maga utan. Az aloetrix komplex tartalmaz, A, B, C, E, F vitaminokat, melyek vitalizalnak, valamint proteineket, amelyek taplalnak. Asvanyi elemei, erositik a hajat.
2024.05.04. 16:33
A nev, osszetevok egyeznek, de valoszinu ujabb csomagolast kapott.5 ill 5.3 szint vettem, meleg barna arnyalatot szerettem volna (50-50%)Elso eszrevetel : nagy adag (100 ml), ugye 1:1,5 hoz kell hasznalni - en elsore a tubus felet -50 ml - hasznaltam fel. Kozephosszu , osz hajto, 2 honapos lenovessel.Nagyon sok volt ra, alig birtam mar hova kenni, de hala istennek nem folyos allag.Szerintem a harmada mennyiseg is eleg lett volna. Ammonias, budos - ezen nincs mit szepiteni. Lemosas utan nem erezni. Fejboromnek nem volt problemaja tole, 40 perces hatoidovel. Vegeredmeny teljesen rendben van, azt a szint kaptam amit szerettem volna.Lemosas utan sem tapasztaltam semmi negativ dolgot. Hajbalzsam a Kallos tejproteines van most eppen.Ar-ertek aranyban rendben van.Meglatom mennyit és hogy bir, de eddig nalam rendben van a termek. (ha igy marad a velemenyem ujra veszem 😁
2024.03.19. 17:47
Nagyon szép árnyalatai vannak, viszont nagyon nagyon hamar kopik. A középszőke, hamvas szőke árnyalatait próbáltam, fodrász festette, de 2 hajmosás után kikopott. A derékig érő hajam vállig tört, száraz szalma lett,pedig fodrász dolgozott vele.
2024.02.29. 19:56
Az új csomagolásos verzójából használtam a 6.53 színűt és bár csokoladé barna néven volt feltűntetve és ez lett volna a cél, helyette gesztenye barna lett. A szín egyebként nem rossz, de na... VISZONT! Olyan brutál száraz lett szegény hajam és fejbőröm!! A fejbőröm húz, éget és semmilyen hajbalzsam vagy pakolás nem segített a hajvégeken. :( Hiába gazdaságos, úgy látom, hogy másokkal is ez történt.
2021.04.23. 05:32
Nekem annyira nem vált be. Szép színeket lehet festeni vele, tetszik, hogy lehet keverni az árnyalatokat, ezért 2 csillagot adok.A hajamat szárította, és rettenet sok ammónia van benne a szagából ítélve. A fejbőrömön szép lassan kijöttek a használata után apró gennyes pattanások.Tehát: nem szünteti meg a dehidratáltságot (sőt), nem erősíti a hajat, és száraz, sprőd tapintást hagy maga után. Ja, és nekem könnyen "lemászott" a hajamról. Váltottam Impevita ammóniamentesre. Azzzt nagyon megszerettem!
2018.10.19. 11:27
Amikor a kedvenc hajfestékemet nem tudtam beszerezni (BES), akkor vettem meg a yelow 5.00 árnyalatát. Nagyon meg voltam vele elégedve, de most ezt sem forgalmazzák már ahol veszem a festéket :-(
2018.03.29. 12:22
11.20-as festéket használom 6%-os oxival. Fodrász festi a hajam. Sosem volt probléma, pedig érzékeny bőrű vagyok. Csodás, tartós színt ad.