Samponok
Lelőhely: Dm, rossmann, tesco

Alpecin C1 Koffeines Sampon

Hozzáadva 2023.05.17.by

nicimeli

Koffein tartalma hajmosást követően 2 perc alatt  felszívódik a fejbőrbe, eljut a hajhagymákhoz. A koffein fokozza a hajhagymák vérellátását, erősiti az elgyengült hajhagymák működését. A sampon rendszeres használata megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását és fokozza a hajnövekedést. Mivel a sampon lágyítószereket nem tartalmaz, hajmosást követően a hajnak a tartása is erősebb lesz.

2025.04.01. 13:09

Egyelőre csak azt tudom megállapítani, hogy nagyon szárítja a hajamat, és férfias pipere illata van. Semmi változást nem érzek a hajamon, mert egy száraz szénaboglya lett belőle.

2024.10.09. 15:14

Egy időben használtam sokat, de rettentően szárítja a hajat.

2024.05.30. 09:25

Páromnak vettem sokadszorra, ő nagyon szereti. Szerencsére nincs gondja a hajhullással, ha kitalálja, hogy növesztené a haját mindig ehhez nyúl. Tényleg láthatóan gyorsabban nő a haja a használatakor. Próbaképp kipróbáltam szülés utáni hajhulláskor és nálam is bevált. Millió babahajam nőtt azóta és gyorsabban is nő mint számítottam. Nem azonnal van eredmény, minimum egy flakonnal el kell fogyasztani mire jól látható eredménye lesz, ezt türelemmel ki kell várni. Csak a hajtövekre vittem fel a hosszra próbáltam kihagyni, ezután kevés tápláló női sampon+balzsamot használtam és puha lett a hajam. (oda kell figyelni és nem szárít)Szóval összességében megbízható termék, egy próbát mindenképp megér.

2024.05.15. 15:44

Évekig használtam, nekem nem vált be,

2023.10.05. 09:20

Nekem bevált, bár megjegyzem iszonyatosan szárítja a hajat. Az illata mentolos, engem különösebben nem zavar alapos öblítést és balzsamozást követően alig lehet érezni.

2023.08.02. 12:15

Kicsit irritálta a fejbőrömet, de a flakon végére megszokta, igaz, felváltva használtam más samponnal. Nem igazán tartottam be a hatóidőt, csak rendesen megmostam a hajam (általában első mosás volt) és utána másodiknak jött valamilyen másabb, hidratálóbb sampon.A hajam szerintem nem lett erősebb tőle, kicsit hamarabb is zsírosodott, viszont brutál gyorsan nőtt, kb havonta mehetek fodrászhoz, pedig ez csak egy flakon volt. Az illata elég férfias, amit nem értek, de ezért nem vonok le pontot.