siss
Száraz, viszkető fejbőrre javasolt. Azonnali hidratáció, nyugtatja a fejbőrt, csillapítja a fejbőr viszketését, a koffein megerősíti a hajhagymákat. Megelőzi az örökletes hajhullást.
Nem tartalmaz etil-alkoholt.
2021.05.19. 13:29
Szörnyű. Már az első használat után jobban viszketett a fejbőröm mint valaha, de azért adtam neki esélyt, hátha "hozzászokik" a bőröm. 3x használtam, és csak rosszabb lett. Kb egy hete nem használom és még mindig nem jött helyre teljesen a bőröm. Óriási csalódás :( Bár nem tudom mit vártam, hiszen tele van parfümmel. Egy jó ideje figyelek rá, hogy az arcápolási termékeim ne tartalmazzanak ilyen káros, irritáló anyagokat, mostmár a hajápolásnál is így fogok cselekedni. Nektek is ezt ajánlom, viszont a terméket nagyon nem.
2020.08.04. 16:29
Nekem szörnyen viszketett a fejbőröm, de ez körülbelül 2 hét alatt elmulasztotta teljesen. Szerintem kicsit férfias illata van használat közben, de miután megszáradt a hajam egyáltalán nem érződött.
2020.04.21. 14:02
Késztetést éreztem, hogy kipróbáljam, de végül nem vált be. Felét tudtam elhasználni, de nagyon zsírosította ezalatt az idő alatt is a hajamat, sajnos korpásodást okozott, ami azóta sem múlt el. A Koffein hajszesz sokkal sokkal jobb. Biztosan nem veszem újra. A szaga förtelmes, viszketést okozott.