Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
marek.adrienn
Balzsam az erős, vastag, dús hajért. Könnyű nedvességet és csillogás ad a hajnak, viszont nem nehezíti el. Serkentő, növényi tápanyagokban gazdag organikus Maca gyökérrel kevert kondícionáló. A szín megtartása érdekében Color Hold technológiával kifejlesztett. A tiszta organikus bambusz kivonat megerősíti a hajat. Fehérje megkötő aminosavakat tartalmaz, melyek a hajszálakba hatolva természetesen újjáépítik azt így az dúsabb, vastagabb, erősebb és egészségesebb lesz. Szulfát- és nátrium-klorid mentes.
2018.01.17. 13:07
A Caviar Moisture kellemes csalódása után (sokkal rosszabbra számítottam, de nem rossz termék :) ezt is kipróbáltam, és nagyon alulmúlta várakozásomat. Bár ha realistábban nézem az INCI-t akkor mit is vártam... Minden második összetevő szilikon származék az elején... My bad...Sajnos hajam szárította, elnehezítette, a töveken meg gyorsabban zsírosodtam.Illatára nem emlékszem, de zavarni se zavart.Irritációt okozott fejbőrön nálam, így 5-6 használat után félretettem, azóta sem nézve vissza, szóval hosszabb távú hatásáról nem tudok beszámolni, nekem a rövid távú is elég volt...Talán, ha valamilyen olajjal házilag felturbózza az ember lánya, akkor lehet még valamit belőle kihozni, de az én szőke és szőkített vékonyszálú és rengeteg hajamnak semmit nem használt, inkább ártott. Nem újravevős sajna...