Theresia
24 órás hidratáló hatással. Enyhe antibakteriális hatással. Természetes végeredményt nyújt.
2023.12.17. 19:41
Több Alverde alapozót is kipróbáltam már, gondoltam na hátha ez...mind kuka lettmert hamar büdös lett, vagy elhasználtam szemhéjbázisnak...mint ahogy ezt is. Semmit sem ér sajnos. Pénzkidobás.
2020.10.19. 08:59
Én nagyon szeretem. Nem irritálja a bőrömet, akkor sem, ha egész nap fent van (pedig nagyon érzékeny a bőröm). Kellemesen fed. Nem csillog, kellemes, szép textúrát ad a bőrömnek. Szép egybeolvas a színe a bőrömmel. Nekem nagyon bevált és nem tervezek váltani.
2017.08.26. 09:05
Darabos, fehéres, a száraz részeket nagyon durván kiemeli. Fénylik és olyan csúnya bőröm lesz tőle, mint a sminkelni nem tudó alapozó fejű nőknek. Borzalmas.
2017.08.24. 12:01
Sajnos hiába próbálom a sokadik Alverde alapozómat eddig egyik se jött be...ez alól ez sem kivétel.Nem jó a fedése, elszíneződik(fakó szürkés lesz felkenés után pár órával), átfénylik és pattanásokat okoz nálam :(Inkább nem próbálkozok tovább az Alverde alapozóival. :(
2017.06.18. 21:37
Én meg merem kockáztatni, hogy az Alverde alapozók a világ legrosszabb alapozói közt simán versenybe szállhatnak az első helyért...Drágán, büdös, 0 fedés, de annál több undorító ragya és, ha nem is gondoltad, hogy sok száraz rész van az arcodon, ez gondoskodik róla, hogy mindenkinek megmutathasd... szóval, sajnálom DM, sok saját márkást is szeretek Tőletek, de ezeket nem kéne erőltetni.. aki jót akar magának megfogadja a tanácsomat, elengedi ezt a natúr és dejólesznekem dolgot ilyen alapozó téren és elindul a Bourjois vagy egyéb pult felé és vesz egy rendeset... :) és ezt a tapasztalat mondatja velem, na meg a jó szándék.
2017.04.20. 18:21
Amikor megvettem nagyon tetszett, hogy ebből van elég világos is még az én bőrömre is. De nem jól fed, nehéz eldolgozni és borzasztóan büdös.