Sminkek arcra

Alverde Anti Ageing Liquid Make Up - Alapozó

Hozzáadva 2011.10.14.by

uaim

2013.01.02. 16:49

Ezt egy kicsit ciki leírni, de nő létemre elég szőrös az arcom, igaz, szőke, és pont akkor vettem meg, amikor épp egy ideje nem szedtem le. Ami "alig látható őszibarackpihe" kategória volt előtte, az a "szakállas nő a rémségek cirkuszából" verzióvá alakult át másodpercek alatt, ilyet alapozótól még nem láttam. Hidratált, meg kellemes érzés volt a bőrömön de amúgy nem fedett semmit, villámsebességgel elajándékoztam, gyárilag szőrtelen képű barátnőnek nagy kedvence lett, ezért a két csillag.

2011.12.23. 20:55

Nekem bevált! Az egyik DM-ben sikerült féláron hozzájutnom. Szépek az összetevői, jól fed, mégsincs maszk hatása és egységessé teszi a bőrt. Ha elfogy, biztos újra veszek.

2011.12.01. 21:51

Szeretem ezt az alapozót minden szempontból! Nagyon szép a textúrája, könnyű vele dolgozni, pedig aztán nem vagyok egy smink fenomén és a végeredmény is szép lesz, tényleg nincs maszk hatása. Az összetevők is nagyon szépek és szerintem elég hosszú ideig kitart. 5!

2011.10.14. 20:44

Nekem bevált!!! Könnyű feltenni, kevés kell belőle és egységessé teszi az arcot. Nem maszk hatású. Szeretem!

2011.10.08. 10:16

Nekem bevált. Nagyon világos bőröm van, nehéz rá alapozót találni. Féláras volt ez a termék is, ezért gondoltam egy próbát megér. Fedése közepes, tartóssága jó, szerintem más alapozó sem hatékonyabb, mint ez.

2011.04.17. 19:15

Az biztos, hogy a hozzám hasonlóan kombinált, vagy zsíros bőrrel élők azonnal felejtsék el. Én a bőrömre kenve azt vettem észre, hogy kis kukacokká válik az alapozó és gyakorlatilag ezen kis kukacok formájában azonnal le is pereg. Fedésről, pláne tartósságról nem is beszélhetek ezek után, ráadásul iszonyú szaga van. Én nem is veszek azóta Alverdét egyáltalán.