Kézkrémek

Alverde Klostergarten Kézkrém

Hozzáadva 2017.06.16.by

lovecreams

Limitált kiadás

Gazdag formulájú értékes citromfű és menta kivonatot tartalmazó kézkrém jojoba olajjal és shea vajjal, mely friss, gyógynövényes aromájával kényeztet és selyemesen puhává varázsolja a kezeket.

2019.10.14. 14:09

Pirosság (rozacea)

Ez a kézkrém is bekerült a kedvenceim közé. Az illata lenyűgöz, imádom! (Bár a környezetemben erről eléggé megoszlanak a vélemények :D )Gyorsan beszívódik, ápol, selymes érzést hagy maga után.

2017.07.03. 07:32

Egyenetlen bőrfelszín

Finom, enyhe illata van, gyorsan beszívódik, jól ápol.

2017.06.01. 14:52

Száraz bőr

Nagyon jó sorozat lett az Alverdétől ez a Klostergarten család. Én ugyan először valami sokkal gyógynövényesebb, mélyebb illatra számítottam a név alapján, de ez az almás-mentás könnyedség rettentően passzol az évszakhoz. Maga a kézkrém így tavasszal, nyáron elég, télen vélhetően ki kellene egészítenem éjszakára egy táplálóbb krémmel. Jól eloszlatható, könnyed krém, gyorsan beszívódik, így napközbeni kenegetésre tökéletes. Nem hagy zsíros réteget maga után, ami számomra nagy pozitívum. Összességében nagyon szeretem az Alverde testápolóit, kézkrémjeit, ez pedig egy tényleg jól sikerült darab lett a meleg évszakra. Ajánlom szívből.

2017.05.27. 12:52

Túlérzékenység

A legjobb kézkrém, amit valaha kipróbáltam. Eddig az Alverde másik két kézkrémét használtam felváltva. Amióta megjelent a boltokban viszont csak ezt veszem. Az állaga nagyon jó, inkább emulzió-szerű. Könnyen, gyorsan beszívódik és az illata is nagyon kellemes. Sajnálom, hogy limitált kiadású, amíg lehet kapni biztosan újra megveszem.