Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Melinda
SPF 15 UVB/UVA szűrővel.
2016.08.28. 14:33
Én teljesen elégedett voltam ezzel a vizes állaggú krémmel, szupergyorsan szívódott fel, nem hagyott maga után zsíros érzetet. Kellemesen hidratált.Jó az illata. A fényvédő pedig csak ráadás. :)Anyukám is használta, neki is tetszett. :)
Utoljára szerkesztve: 2017.10.13. 05:01 - 2015.01.23. 00:56
Kellemes illata van, bár nekem nem jött annyira be, elég könnyen beszívódik, egy kevéssé ragadt utána a bőröm. Nekem éjjelre is elég volt. Egyik karácsonyra kaptam a "víz" csomagot, az ára miatt sem veszem újra-nem tartom jónak, hogy csak szettben lehet venni, amellett van ennél jobb arckrém is.
2014.01.07. 18:19
Egyszerűen imádom,ő vitt rá az Amwayyel való foglalkozásra.Megfizethető,prémium minőség,kellemes illattal,gyors száradással,sima arcbőrt eredményezve:)Egy Amwayező (nem elfogultságból:)
2012.01.28. 19:10
Csatlakozom az előttem szólóhoz, kellemes könnyű krém és nagyon finom illatú.
Utoljára szerkesztve: 2012.01.19. 14:45 - 2012.01.19. 14:44
Könnyű krém, amely gyorsan beszívódik. Illata visszafogott, kellemes.