Sminkek arcra

3.8
Hozzáadva 2014.03.24.by

Darky

Utoljára szerkesztve: 2014.03.28. 18:15 - 2014.03.28. 18:11

Az esküvőm környékén vettem 2009ben. Szoliztam a nagy esemény előtt pár alkalommal. Akkor észre sem vettem, de a legvilágosabb is borzasztóan sötét volt nekem.De Szerintem nem ezt kentem fel a nagy napon, bár nem mernék biztosat mondani rég volt már. :D Úgy használtam el, hogy Helia D arckrémmel kevertem össze. Úgy jó volt, de önmagában nem szerettem. Ezért a termékért nem kár, viszont az üvegcséjét megtartottam. Saját készítésű kencéket lehet bele rakni. :)

2013.04.08. 10:50

A legjobb alapozó amit valaha használtam. Pedig volt jó pár próbálkozásom. Tökéletes! Az apró ráncokat, hibákat elfedi. Friss üde arcbőrt eredményez. Csak ezt használom évek óta. Pár hónapja eltűnt a hazai boltokból, legalább is én nem találtam sehol sem. Csak ajánlani tudom .Külföldön, vagy Kínai plázában még beszerezhető.

2013.04.02. 17:22

kb 5 éve volt ilyen alapozóm, vajon még gyártják? :) nagyon szerettem, természetes hatása volt, lehetett kapni sötét színekben, viszonylag matt volt, de nem idegesítően és volt egy természetes fénye, ahogy előttem is mondták már, én is az ilyen tulajdonságú alapozókat szeretem hiszen egy bőr nem lehet diszkógömb, de természetellenesen matt sem..na szóval az én zsíros bőröm nem lett lángossütő és a nap végéig kitartott lecsorgás vagy lekopás nélkül, szívesen újravenném ha még van.

2012.10.20. 22:05

Régen használtam ezt az alapozót, de nagy csalódás volt. Ahogy már más is említette nekem is "maszkszerű" volt. Igazából azt hiszem a színválasztást sem találtam el, szóval félig az én hibán is, hogy nem vált be. Úgy dobtam ki, hogy szinte nem is használtam..

2012.10.12. 19:01

Az Astor skin match után ez nagy csalódás volt. Fél óra után azt érzem, hogy fullad a bőröm..vakolatszerű vastag zsíros..akinek nagyon száraz bőre van annak ajánlom, de kevert, vagy zsírosbőrre nem..most ajándékozhatom el amit megvettem..:(

Utoljára szerkesztve: 2012.09.01. 10:41 - 2012.09.01. 10:39

Nagyon lebarnultam, ezért csak átmenetileg akartam egy alapozót az elkövetkezendő pár hétre, és mivel ez kiárusítva volt, ráadásul elég sötét árnyalat volt már csak, hát erre esett a választásom, és de jó, hogy ezt vettem meg! Kedvenc alapozómmá lépett elő. Ez előtt évekig a Maybelline Dream Satin Liquidet használtam, de ez még azon is túltesz. Egy rétegben is nagyon szép, sima bőrt varázsol, könnyű elkenni csíkmentesre, és matt lesz, bár nem teljesen, mert egy kis fénye van, de én pont az ilyeneket szeretem. Emellett fényvédős, tartós és finom illata is van. Tökéletes!Amúgy nekem is a 301-es árnyalat van meg, először ezt vettem meg (én is 1000 forintért kb.) majd visszamentem az eggyel sötétebbért is. Akkor az illett a bőrömhöz tökéletesen, de most 1-2 hét elteltével már inkább a 301.