Sminkek szemre

Astor Lash Beautifier Waterproof Szempillaspirál

2.6
Hozzáadva 2016.08.17.by

siss

Vízálló szempillaspirál, mely argánolajjal és keratinnal ápolja a pillákat.

2000 Ft-tól

2024.06.20. 10:41

Tartósnak tényleg nagyon tartós, de még nem szárad meg, addig nagyon kenődik. Ami elkenődik meg nehéz eltávolítani. Szinte mozdulatlanul kellene lenni addig még meg nem szárad. Biztos, hogy nem veszem újra, nagyon macerás, ettől olcsóbb termékek is jobban teljesítenek.

2018.07.12. 19:44

Kedvenc spirálom, már 8 éve ezt használom. Sokkal hosszabbak lesznek tőle a pilláim. Közben kipróbáltam ismerősök, kozmetikusok, youtuber-ek által istenített spirálokat is, de egyik sem ért a nyomába. Talán a Maybelline lash sensational megközelítette picit, de azt is inkább csak ezzel együtt használtam, mert önmagában kevés volt.

2017.01.12. 07:25

Az egyik legrosszabb szempillaspirál amit valaha használtam...Jelen esetben nagyon igaz a drága nem mindig jó...Azért vettem mert a keféje alapján jónak tűnt na meg mégis csak Astor...előzőleg Maybelline volt ami tökéletes voltcsak hamar tönkrement a keféje.Na de az Astor... alig látszik...lehet a no make-up feelinget akarták de ez annál több, vagy kevesebb?... alig látszik, többször kell kenni, addigraösszeragasztja a pilláidat, ha véletlenül a kínlódásba amikor használni akarod szemhéjadra kerül akkor alig lehet levakarni...Szerintem egyenesen borzalom, egyik legrosszabb idáig... :-(

2017.01.11. 07:59

2016.12.18. 16:47

A tökéletes 'I don't wear any makeup' szempillaspirál. Nem nagyon erős, de szépen, finoman kiemeli a szempillákat, nagyon természetes lesz tőle. Praktikusan, könnyen lehet dolgozni vele, bár a pigmentje nem túl erős. (Bár azt nem próbáltam mennyire vízálló, nem nagyon hiszek ezekben, általában nem jön be, de ettől függetlenül valóban tartós és nem kenődik el)