Hajápolók

aussie Aussome Volume Conditioner

3.5
Hozzáadva 2017.07.04.by

Neira87

Balzsam finom, lesimuló hajra. Dúsítja, megemeli a hajkornát.

2020.07.11. 02:35

Annyira puha, fényes, lágy és illatos lett tőle a hajam. Nagyon megéri az árát, biztosan újra veszem.

2019.09.06. 14:19

Nagyon régóta használom, vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos a hajam és nagyon simává, fényessé teszi, keveset használok belőle, de minden hajmosás végén.

2016.11.13. 21:33

Amit a hajammal művel, az valami fantasztikus. Szép fényt ad, kellemes az illata és a tapintása a hajamnak a mosás és szárítás után - és ez napokig ki is tart. Egyébként vékony szálú, könnyen gubancolódó hajam van, de ezzel a balzsammal élmény a fésülködés. Sajnos a volumen növelő hatásáról nem tudok nyilatkozni, mert nem ez volt a fő szempont amiért megvettem, másrészt mindig csak a hajvégeken használom, nem az egész hajon.Egyedül az adagolóval nem vagyok megelégedve, mert lehetetlen normális mennyiséget a tenyeremre nyomni.

2016.11.07. 20:55

Már régen húztam le bármilyen terméket is a neten, de ezt most muszáj. Egyszerűen borzalmas. Szárít, durva, drótszerű lesz tőle a hajam. Valamelyest dúsít, az igaz, de milyen áron. Kidobott pénz volt, maradok a kétszer ennyibe kerülő Tigi balzsamomnál (így jár az ember lánya, ha spórolni akar, márpedig balzsamon nem érdemes, most már tudom).

Utoljára szerkesztve: 2014.08.07. 14:00 - 2014.05.01. 15:19

Nekem bejött, már írtam a samponjánál is. Szépen simítja a hajat, jól kifésülhető lett és isteni az illata! Könnyen kezelhető a hajam, nem zsírosodik , mint más balzsamoknál. Nekem megfelelően ápoltak a hajvégeim is, nem törött. Olyan selymes, friss érzést okoz. Nem esik össze a hajam a fejem tetejére. Megvagyok vele elégedve. Friss érzést okoz, nekem dúsabb a hajam, mint más balzsamokkal. Egy baja van, az összetevői. Szóval, nem fogom mindig ezt használni.

2014.02.26. 11:35

A hosszú hajra való után kipróbáltam ezt is és jóval jobban megszeretettem, bár ezt sem mondanám tökéletesnek. Én tényleg érzek volumennövelő hatást, ami az én hajamnál kisebb csoda, hiszen kb semmi nem tudja megemelni, szóval ez mindenképp pozitívum, de a társához hasonlóan a kifésüléssel itt is nagy problémáim vannak, ebben a sálas szezonban pedig pillanatok alatt egy nagy góc lesz a hajamból a tarkómnál. A csodaszámba menő teljesítményéért azért megkapja tőlem a 4 csillagot, de nem fogom újravenni, az biztos.