Lelőhely: Dm

aussie Mega Sampon Mindennapos Használatra

3.6
Hozzáadva 2013.05.30.by

annapanni

Kíméletesen tisztító sampon mindennapos használatra. A hajat fényessé, ragyogóan tisztává teszi elnehezítés nélkül.

1900 Ft-tól

2020.01.24. 08:23

Nagyon szeretem. Nagyon durván puha lesz tőle hajam.😊

2018.08.13. 11:05

Nekem ez az első samponom a márkától. A hajolaját már használom egy jó ideje de most úgy éreztem, hogy nekem ez a sampon kell. Nagyon finom az illata. Meglepő módon más samponhoz képest amiket eddig használtam lényegesen kevesebb kell belőle a hosszú és sok hajamhoz. Kellően habzik és tisztít. Nem hagy maga után semmilyen nyomot és a balzsamomból is kevesebb kellett. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve és tuti, hogy kifogok más samponját és balzsamját is próbálni ha ez elfogyott. Az ára nekem egy kicsit borsos, de ez nem változtat a véleményemen, így is megfogom venni.

2018.08.11. 20:34

Az én samponom! Zsírosodásra hajlamos hajra is jó választás volt, nagyon jól tisztít, és mennyei az illata. Megy az 5*.

2018.07.30. 11:21

Jó illata és nagyon jól tisztítja a fejbőrt. Érdemes együtt használni a repair miracle balzsammal, mert extra fénylő lesz tőle a haj. Legalábbis az enyém.

2018.07.06. 12:24

Nagyon tetszik a csomagolása, és az illatát imádom, viszont semmi különleges hatást nem tapasztaltam, sem pozitívat, sem negatívat. Nem valószínű hogy újraveszem, hiába tetszett meg nagyon az illata. Remélem sikerül egy kicsit kiemelkedőbb terméket csinálniuk ugyan ezzel az illattal, azt biztosan kipróbálom majd :)

2017.09.20. 11:23

Nekem eléggé kiszárította és sprőddé tette a hajvégeim. Jól tisztít, de én inkább zsírosabb hajra ajánlanám. Az én festett, szőkített hajamnak sajnos nem elég.