cnita
Kendermag kivonat tartalmú szolárium krém
Természetes kivonatokat és E vitamint, valamint kendermag-olajat tartalmazó ápoló és tápláló összetveők garantálják a gyors és természetes barnulást. Élvezze bőre tiszta, bársonyos tapintását, trópusi illatát.
2018.05.26. 18:27
Nagyon jó illata van, és szolizás után sincs a bőrömnek "szoliszaga". Nagyon jól hidratálja a bőrömet, egyáltalán nem szárad ki tőle. Rendszeres használata mellett egyenletes barna bőrszínem lett, bronzosítót nem tartalmaz. Ha elfogy újraveszem.
2015.06.18. 12:11
nagyon szeretem.:) egész eddig dr. kelent használtam..már értem miért van ekkora szakadék az áraik között.:D ettől a kis csodától pihepuha szoliszag-mentes vagyok.nyammi :D
2015.03.26. 12:25
A szoliban dolgozó lány ajánlotta, hogy próbáljam ki, akkor a tasakos kiszerelést megvettem, később megrendeltem a nagyot is, nagyon szuper! Elveszi a szoliszagot és extra puhává varázsolja a bőröm, tényleg véd a kiszáradástól. Szolizós napon még a szintén kendermagolajos testápolóját szoktam használni fürdés után és nagyon hálás érte a bőröm. (: Nem tudom, hogy jobban barnulok-e tőle vagy tartósabb lesz-e a színem, de a kiszáradástól mindenképp véd és nekem ez hosszútávon fontosabb. Az illata gumicukros, órákig érezni lehet. (: És nagyon hamar felszívódik, ami plusz pont!
2014.04.16. 19:54
Ma kipróbáltam a kis kiszerelését. A szoliban dolgozó csaj ajánlotta, szerinte ez a legjobb. Én eddig még Dr Kelent használtam, meg Revolutiont. Most úgy tűnik, hogy az australian gold jól vizsgázott, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ma először 12 percre mentem be 8 helyett, szóval lehet ez az oka a szép színemnek. Minden esetre tetszik :) Lehet megveszem a nagy kiszerelést belőle. Az illata jó, nekem tetszik az is hogy gyorsan eltűnik, közvetlenül előtte bekenve is hatásos, mert mire beállok a gépbe már fel is szívódott. Nem kell előbb otthon kenegetni és úgy lemenni a szoliba. Most úgy gondolom, hogy megérdemli az 5-öst.
2012.09.18. 17:39
Az illata fenomenális, de az állagát nem szeretem. Jobban szeretem a krém változatát, vagy a Cheeky Brown krémet, illatra megegyezik, és szerintem hatásra is. Amúgy jó kép, de az állaga nekem túl nyálkás, és olyan gyorsan beszívódik, hogy alig van időm szétkenni. Nem is érzem olyan tápláltnak a bőröm tőle, mint a krém változattól. Ennek ellenére 4 csillagot kap, mert ez egyéni, hogy én nem szeretem a zselé állagát, amúgy nem rossz krém.