Samponok

3.3
Hozzáadva 2017.12.14.by

Timcsi91

250 ml és 400 ml

Hidratál, tisztít, és megnöveli a haj volumenét anélkül, hogy elnehezítené a frizurát.

2021.10.12. 19:28

Ad egy kis tartást a hajnak, balzsammal együtt szuper kis sampon. Az illata pedig nagyon jó! :)

2021.05.13. 11:06

Puhább tőle a hajam és sűrűbbnek tűnik, jobb lesz tőle a tartása. Sajnos nekem gyorsan zsírosodik a hajam, és bár nem zsírosodik tőle jobban, mint egyébként, de nem is igazán az én problémámhoz való. Ez nem erre van kitalálva, nem is ezért vonok le pontot, egyszerűen csak van ennél jobb sampon is, viszont ez is nagyon megéri az árát.

2020.01.22. 12:28

Szerintem egész jó.Könnyü kifésülni a hajam,pici volument is ad.Szép tőle a hajam.Könnyű kiöbliteni.Nem zsírosodik jobban amit amit eddig hasznàltam.

2018.11.06. 07:30

Sose csinálok ilyet. De ezt a sampont pár használat után a kukába dobtam. Balzsam ellenére is a hajam fésülhetetlen, kócos, fénytelen lett tőle. Soha többet.

2018.05.25. 15:03

A balzsammal együtt használom, nekem nagyon bevállt. Alapvetően gyorsan zsírosodó, és lelapuló a hajam, amit hajmosás után nagyon nehezen tudok kifésülni. Ezzel a samponnal (+balzsammal) viszont első nap tényleg picit dúsabbnak tűnik a hajam, és szuper puha, könnyen fésülhető lesz tőle. A köönyen zsírosodáson nem segít, de nem is ront.

Utoljára szerkesztve: 2018.06.22. 17:09 - 2017.12.31. 21:57

Végül nem lettünk haverok. Továbbadtam. A hajam kócos lett tőle és hamarabb is zsírosodott. Nekem nem jött be.Karácsonyra kaptam az " Anyósomtól". Fenntartásaim voltak vele kapcsolatban, de nem rossz sampon. Az illata nekem erős és mosás után eléggé csikorgós lesz a hajam, de egy sampontól nem várok nagy csodát. Nem maradt zsíros a hajam és nem okozott viszketést sem. Féltem tőle, hogy másnap zsíros lesz a hajam, de nem úgyhogy 4 csillag. Majd kiderül, hogy mennyire működünk együtt hosszú távon.