Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Anew Alternative Éjszakai Krém

2.8
Hozzáadva 2016.08.24.by

ILoveGarnier

Anew Alternative ránctalanító, bőrkontúrjavító éjszakai krém.

2017.03.04. 21:08

Érdekes volt a viszonyunk. Kezdeném a szagával: RETTENETES! De ezt így nagybetűkkel. Még órák múltán is lehetett rajtam érezni, ha valakihez közel hajoltam, borzasztó! Viszont amit a bőrömmel csinált! Kisimította, megnyugtatta, olyan élettel telibb lett tőle, hamar felszívódott, nagyon jó volt rá sminkelni. Végül több üvegcsével is elhasználtam belőle, de szigorúan éjszakára, illetve nappalra csak akkor, ha tuti, hogy nem mentem sehova. 4 csillag a hatása miatt, de a szagáért -1 járna.

2013.11.19. 13:05

vettem már két avon anew krémet ,de mindkettő csalódás volt ,TÖBBET NEM VESZEK AVON ARCKRÉMET :(

Utoljára szerkesztve: 2013.10.18. 20:06 - 2013.10.18. 20:05

Nekem ez a krém egy régi nagy csodaszerem volt! Imádtam! Megszűnt! Mint minden olyan termék, ami valaha is csinált valamit az arcbőrömmel...:( Kb. 10 éve lehetett, még aktívan vendéglátóztam, bioritmust még hírből sem ismertem (na most sem túlzottan:) ), de akkor aztán végképp nem. Hol nappal, hol éjjel aludtam vagy dolgoztam, vagy virrasztottam. A mosott hulla hozzám képest szívderítőbb látvány volt, a mosogatórongyra is irigykedtem és a kicsavart zokni is vidámabbnak tűnt, pláne ha színes volt!:) Ezt mintából próbáltam, ráadásul úgy, hogy nem is a korosztályomnak ajánlott termék volt, csak épp ajándék volt a csomagban kb. 3 db...Ez konkrétan, egy 36 órás fentlét utáni arcmosást (alvás helyett) követően került az arcomra, majd családi összejövetelre mentem, így "pihenten"! Állapotom fizikailag a nullával volt egyenlő. Beléptem Anyumékhoz, erre Drága Édesanyám első mondatai: "Szia, Kislányom! De jól nézel ki, milyen szép a kis pofid!" Kozmetikában voltál?" - :))))) hát belenéztem a tükörbe azonnal, ott helyben az előszobában...néztem is nagyot, mert kívülről jobban néztem ki, mint belülről! Az tuti!:) Következménye ezeknek egy teljes tégely megvásárlása volt egyértelműen! Boldogan elhasználtam, majd újrarendelni szerettem volna...de kivonták! Nem jött össze!:((( Úgy néz ki egyébként, hogy a Genics próbálna hajazni erre, viszont gyógynövénykivonatokban sajnos alulmarad...

2012.10.16. 17:11

Amikor kipróbáltam ezt krémet gondoltam biztos nagyon jó lesz.Szép a csomagolása,érdekes az állaga és az illata is.Első használat után is kicsit csípte az arcom pedig nem vagyok érzékeny bőrű.Gondoltam majd jobb de nem ..Kb a harmadik használat után a szemöldököm felett lett egy száraz folt amit még az alapozó sem tüntetett el és a bőröm a folt körül pikkelyszerűen kezdett hámlani.Hónapokba telt míg rendbe jött az a rész az arcomon.A krémet aztán továbbadtam anyukámnak akinek szintén nagyon csípte az arcát így ő sem használta tovább.Sajnos számomra teljes pénzkidobás volt.