Nikita0828
A gazdag állafú krém omegasavakkal táplálja és hidratálja a száraz és nagyon száraz bőrt.
Olajban gazdag formula NUTRI-3X-OMEGA KOMPLEX-SZEL, mely értékes omega-3, -6, és -9 zsírsavakat tartalmaz. Segít mélyen táplált érzést és kellemes komfortérzetet kölcsönözni bőrödnek, ezáltal tökéletes választás télen, érzékeny bőrűek számára is.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.07. 10:46 - 2020.03.07. 10:21
Nagyon tápláló, gazdag, sűrűbb állagú krém. Számomra a hidegebb, szelesebb időjárásban ez vált be. Száraz bőröm viszonylag hamar be is szívja, nappal és éjszaka is használtam már, csak ajánlani tudom száraz bőrűeknek télre. Nyáron szerintem ez nekem túl sok lenne, akkor könnyedebb krémek válnak be számomra.
2019.05.28. 17:18
Esténként használom, mivel nagyon sűrű, zsíros krém. Azonnal puhább a bőröm tőle, úgy érzem elég jól hidratál, és imádom az illatát. Reggelre viszont néha eltömíti a pórusaimat, így nem használom minden este.
2019.01.18. 11:51
Sűrű, könnyen beszívódik. Kb. 5 hónapig elég egy tégely úgy, hogy reggelente kenem be vele az arcom az őszi-téli időszakban. A hideg szél semmilyen kellemetlen érzést nem tud így okozni az arcomnak. Maximálisan elégedett vagyok, újra fogom vásárolni.
2019.01.12. 20:02
Pillantnyilag a L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew mellett ez a kedvencem. Brutál tömény, nehéz krém és olyan szépen becuppantja a száraz arcbőröm, hogy csuhaj.Tél van, ilyenkor kell az ilyen, nyárra azért talán töménynek érezném.Éjszakára használom elsősorban.
2017.11.19. 01:31
Végre egy olyan zsíros krém ami az én száraz bőrömre kell. Főként az őszi téli időszakra használom amikor még szarazabb ár arcom. Sőt még az ekcemam sem jött ki. Ár érték arányban nagyon jó
2017.11.02. 21:17
Nekem ez a krèm 1 hèt alatt redbe tette a bőröm, a vizhàztartàst abszolút feltöltötte èn mindig este hasznàlom mert elèg sűrű masszìv krèm igy èjszakàra mindegy, nappalra könyebb krèmet hasznàlok. De ujra fogom venni sokaig elèg nem kell sokat felkenni belőle nàlam 5*