Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Anew Nutri-Advance Könnyű Állagú Tápláló Krém

Hozzáadva 2014.12.02.by

agi.greendaygirl

• olajban gazdag formula Nutri-3x-Omega komplex-szel, mely értékes omega-3, -6 és -9 zsírsavakat tartalmaz
  • segít mélyen táplált érzést és kellemes komfortérzetet kölcsönözni bőrödnek, ezáltal tökéletes választás télen
  • védelem: megerősíti a bőr védőrétegét, hogy védelmet nyújtson az időjárás viszontagságaival szemben
  • komfort: hozzájárul a bőr puhaságához és bársonyos érzetéhez

2020.05.02. 08:42

Nem rossz, nem rossz. Ha este olajat is használatok, reggel már sok, de amúgy egész kellemes. Kicsit lassan szívódik be, így sietős reggeleken nem ezt használom. Problémát nem vettem észre a használata során.

2020.03.24. 04:49

Szeretem ezt a krémet, nekem tetszik az illata, hidratál, nem kell belőle sok, nem zsírosítja az arcom, kellemes állaga van, többször is vettem.

2019.10.04. 10:11

Kedvenc termékem a márkától. Jól hidratál, még nyáron is tudom használni.Érzékeny bőröm van, de nem okoz problémát.

2018.01.17. 22:39

Este szoktam használni, és smink alá is. Meglepően jó krém. Nekem bevált a száraz bőrömre. ;) Főleg, hogy ajándékba kaptam. Magamtól sose vettem volna Avon krémet, mert eddig amit használtunk anyuval, mind egy borzalom volt. Túlparfümözött, használhatatlan cucc. De ez jó. Majd jövök update-tel.

2017.09.29. 06:37

Az egyik legjobb krém, amit valaha használtam. Kombinált bőrömnek nagyon megfelelő, gyorsan beszívódik, puhává varázsolja a bőrömet. Biztosan újraveszem.

2016.06.26. 15:55

Már a sokadikat vettem meg belőle! Nagyon kellemes,könnyen beszívódó krém! Ettől jobbat még nem találtam! :)