Avon

Ár:   2699 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Normál
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online a Avon.hu-n megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Elkofen, Módosítva: 2016. június 30.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Arcápolók
Bőrtípus:   Normál
Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online: Avon.hu,

Az Anew Ultimate többfunciós éjszaka krém segít regenerálni a bőrt, valamint feszesebb és rugalmasabb külsőt kölcsönöz annak. Csökkenti a ráncok megjelenését, hogy az fiatalabbnak tűnjön.

VÁSÁROLD MEG

Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:házhozszállítás, csomagautomaták és csomagátadópontok

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Moony

2023. június 28.

Nekem az újabb, protinolos változata van meg, az szuperül bevált.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. június 28.

Nekem az újabb, protinolos változata van meg, az szuperül bevált.

Lifeforce

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. december 23.

Borzalmas. Többféle Anew krémet is használtam már, mind kiváló volt, de ez pocsék. Hatalmas kinyomhatatlan göbök lettek az arcomon és biztos, hogy ettől illetve a nappali társától, pedig az Avonos krémeket szereti a bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. december 23.

Agika528

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. november 21.

Sajnos nem vált be ez a krém, pedig nagyon akartam szeretni :( Az illata nagyon erős és 3 hét használat után teljesen kipattogzott tőle a bőröm, ami egyébként nem jellemző.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. november 21.

kriszta0

2021. január 5.

Első körben megemlíteném, hogy nem tartozom abba a korosztályba, akiknek szánták ezt a krémet, viszont sajnos meg-meg jelentek azok a bőrproblémák az arcomon, melyekre állítólag orvosság ez a krém.
Nekem első használatkor irtóra csípte az arcomat, aztán azóta úgy használtam, hogy várok pár percet arctisztítás után, így kevésbé csíp. Nagyon jól hidratál, igazából csak emiatt használom, amikor nagyon-nagyon kiszárad a bőröm 1-2 napig "feltuningolom" vele, viszont nekem is kipattog tőle az arcom. :( 2 nappal ezelőtt kezdtem el használni újra és már az államon, szemöldök vonalamban és az egyik orcámon van egy-egy-egy hatalmas piros patti. :( Pattanásosodásra hajlamos a bőröm alapból, de ezek érezhetően "másfajta" pattik.
Emiatt levonok 1 csillagot, de igazából fel van tűntetve, nem az én korosztályomnak való krém, szóval nem pampoghatok :D, bár szerintem egy jóra való krémtől akkor sem szabadna kipattognia az arcbőrnek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 5.

MaryN

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2020. május 26.

Ahhoz képest, hogy mennyire érzékenyen reagál mindenre a bőröm, ezt a krémet nagyon szeretem. Mindig kipróbálok mást is, de általában újraveszem ezt, mert ezt szereti legjobban a bőröm. Nagyon könnyen beszívódik függetlenül attól, hogy egy testes krém, és nem pattogzok ki. Szeretem a bőröm tapintását utána, mert nem ragacsos. Ránctalanításban nem látom a változást, de esti hidratálásra nekem bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. május 26.

Mia0602

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. április 21.

A nappali változatánál kicsit jobb.
Túl parfümös, nehezen szoktam meg. Az állaga jó, de semmi extra nem történt a bőrömmel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. április 21.

A nappali változatánál kicsit jobb.

saladhunter

2017. február 22.

A nappali krémmel együtt használtam. Főleg smink alá. Anyukámnak vettem eredetileg, de neki egyből kipattogott tőle az arca. Nálam semmi külön benyomás nem volt. 3-ast kap mert anyu kipattogott tőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 22.

Elkofen

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. december 14.

Nem pont az én korosztályomnak szánták ezt a krémet (41 vagyok), hanem 45 felettieknek, de nekem bevált.
Kissé tartottam tőle, hogy majd bőrirritációt, kiütéseket, vagy pattanásokat hoz. Viszont szerencsére semmi ilyesmit nem okozott és egyenlőre nagyon szeretem.
Éjszakai krémnek használom az arcom szárazabb részeire (pl szájkörnyék) és a nyakamra. Nem kenem be vele az egész arcomat.
Az orromra+ államra+ homlokomra nem kenek belőle. Rendeltetésszerűen éjjelre használom, de ritkán nappal is kenek egy picit belőle.
Tömény állagú, sűrű, gazdag krém, de nálam gyorsan, tökéletesen beszívódik és remekül hidratál. A krém állagát, formuláját nagyon szeretem.
A csomagolása egyszerű és elegáns kis arany tégely. Az illata szerintem kifejezetten szolid, diszkrét.
Ránctalanító hatásról nem írnék sokat, mert nem hiszek a ráncok eltüntetésében (kencék által). Ez a krém sem hozott csodát...

Nagyon érzékeny bőrűek pici adagokban kenjék, mert a leírása szerint enyhe irritáció és csípő érzés kezdetben tapasztalható lehet. Nálam ez nem fordult elő.
A csomagolásán külön fel van tüntetve, hogy a szemkörnyékre ne kenjük! Csak arcra és nyakra való.
Összességében teljesen elégedett vagyok. Jó kis éjszakai krém (az én igényemhez).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. december 14.

Marcsi326

Korcsoport: >54
2016. november 22.

Nekem csalódás a krém. Nagyon nehezen szívódik fel és rettentően olajos. Még hosszú percekkel utána is úgy nézett ki a bőröm, mintha vastagon bekentem volna olajjal. Nagyon erős, szinte szúrós illata van. Csalódás, mert a kozmetikai cégek inkább arra törekednek, hogy minél kevesebb illatanyagot használjanak, itt ez sajnos a másik irányba tolódott el. Még egy óra múlva is éreztem az erős parfüm szagát. Sajnos egyszeri használat lett belőle ...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2016. november 22.

Andika77

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. november 11.

Nos, ez a másik csalódásom...
A krém valóban vastag, finom az illata is. Furcsa érzés felkenni, azt gondoltam először, hogy megint kenyérrel kell törölgetnem az arcom :)))
De szerencsére nem. Hamar felszívódik. Ettől több pozitívumot sajnos nem tudok mondani. Reggelre ugyanolyan az arcom, mint a krém nélkül.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. november 11.

Nos, ez a másik csalódásom...

Antioxidánsok: Tiliacora Triandra Leaf/Vine Extract
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Dimethiconol, Isomalt
Kémiai hámlasztók: Glycolic Acid
Peptidek: Palmitoyl Tetrapeptide-10

Glycerin h 0 0

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Glikolsav. Az AHA-savak (alpha hydroxy acid) leggyakoribb formája. A bőr legfelső rétegére hámlasztó hatással van, ezáltal simítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek életciklusát (cell turnover). A bőr legfelső rétege (stratum corneum) 3-5 hetente teljesen kicserélődik, ezen gyorsítanak a kémiai hámlasztók. A glikolsavat általában 5-15% közötti koncentrációban használják otthoni hámlasztók esetén, és a krém pH-értékének 3 és 4 között kell lennie ahhoz, hogy hasson. A  megfelelő mennyiségben és pH-értéken enyhén irritáló összetevő, mely csípős, csipkedő érzést okoz a legtöbb bőrön. Mivel vízben oldódó, csökkenthetünk az irritáción, ha teljesen száraz bőrre kenjük. A glikolsav külön figyelmet érdemel azért is, mert 10% feletti koncentrációban nemcsak hámlaszt, hanem a kollagéntermelést is serkenti.  Részletesebb infó a kémiai hámlasztó savakról és az otthoni kémiai hámlasztásról a blogon. Részletesebb infó a glikolsavról a futuredermen

Bőrpuhító (emollient), emulzió stabilizáló és sűrítőanyagként használt zsíralkohol.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint sűrűségszabályozóként, emulzióstabilizálóként használt segédanyag, valamint csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a kozmetikumokban habosodást gátló, bőrkondícionáló hatású összetevő. Az EWG információi szerint a fő gond az összetevővel, hogy nem bomlik le, és a környezetben idővel halmozódik. A trisiloxane-nal leggyakrabban hajápolókban találkozhatunk.

Színtelen, szagtalan, krémes, sűrű állagú bőrpuhító anyag (emollient) és oldószer. Magas tisztaságú isoparaffinok keveréke, ami nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Sűrűbb állagú krémek, alapozók gyakori összetevője.

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Bőrpuhító (emollient) és sűrűség szabályozó  anyag.

Szilikon féle, mely a dimethicone-nál szárazabb utóérzetet hagy maga után. A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és hajkondícionáló anyag. Habzásgátló tulajdonsága is van, vagyis megakadályozza, hogy a krém habozzon ha rázzák.

Szintetikus antioxidáns. Paula Begoun szerint nincsen sok kutatás, ami a hatását alátámasztaná, de elméletileg stabil csomagolásban antioxidáns hatása van.

Felületaktív anyag, emulgeálószer és sűrítő anyag.

Vízben oldott ammónia. A kozmetikumokban ph szabályozóként használják.  Savas környezetben reakcióba lép és stabilizálódik.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Phytol eo I i

Cetearyl alkohol és glucose keveréke, amit emulgeálószerként és felületaktív anyagként használnak. Természetes emulgeálószer, melyet kókuszból és kukoricából állítanak elő és gyakran használják természetes kozmetikumokban.

A többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), hidratáló tulajdonsága van. Könnyen kenhető, nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Keményítőből előállított összetevő, melyet a kozmetikumokon kívül ételadalékként is használnak. A CosIng szerint a maltodexrin emulzió stabilizáló, a krémet homogénné tevő, felületi hártyaképző, bőr- és hajkondícionáló anyag.

Természetes eredetű színezék. Élelmiszer-minőségű szénhidrátok hőkezelésével nyerik.

Bőrpuhító (emollient), emulzió stabilizáló, felületi hártya képző, hajfixáló és sűrűség szabályozó anyag.

Cink ionok jelenlétében erjesztett élesztő kivonat. Paula Begoun szerint antioxidáns, a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint pedig bőrkondícionáló hatású összetevő. Az összetevő gazdag fehérjékben, vitaminokban és poliszacharidokban.

Steareth-20 ti I eu 2 1

Színező anyag. (Piros)

Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.