Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Avon Anew Ultimate Éjszakai Krém

3.1
Hozzáadva 2016.06.30.by

Elkofen

Az Anew Ultimate többfunciós éjszaka krém segít regenerálni a bőrt, valamint feszesebb és rugalmasabb külsőt kölcsönöz annak. Csökkenti a ráncok megjelenését, hogy az fiatalabbnak tűnjön.

2024.06.08. 06:25

Én ajánlom! Ultrahamar beszívja a bőröm és másnapra láthatóan szebb, feszesebb.

2023.06.28. 05:54

Nekem az újabb, protinolos változata van meg, az szuperül bevált.

2021.12.23. 08:50

Borzalmas. Többféle Anew krémet is használtam már, mind kiváló volt, de ez pocsék. Hatalmas kinyomhatatlan göbök lettek az arcomon és biztos, hogy ettől illetve a nappali társától, pedig az Avonos krémeket szereti a bőröm.

2021.11.21. 08:21

Sajnos nem vált be ez a krém, pedig nagyon akartam szeretni :( Az illata nagyon erős és 3 hét használat után teljesen kipattogzott tőle a bőröm, ami egyébként nem jellemző.

2021.01.05. 13:22

Első körben megemlíteném, hogy nem tartozom abba a korosztályba, akiknek szánták ezt a krémet, viszont sajnos meg-meg jelentek azok a bőrproblémák az arcomon, melyekre állítólag orvosság ez a krém.Nekem első használatkor irtóra csípte az arcomat, aztán azóta úgy használtam, hogy várok pár percet arctisztítás után, így kevésbé csíp. Nagyon jól hidratál, igazából csak emiatt használom, amikor nagyon-nagyon kiszárad a bőröm 1-2 napig "feltuningolom" vele, viszont nekem is kipattog tőle az arcom. :( 2 nappal ezelőtt kezdtem el használni újra és már az államon, szemöldök vonalamban és az egyik orcámon van egy-egy-egy hatalmas piros patti. :( Pattanásosodásra hajlamos a bőröm alapból, de ezek érezhetően "másfajta" pattik.Emiatt levonok 1 csillagot, de igazából fel van tűntetve, nem az én korosztályomnak való krém, szóval nem pampoghatok :D, bár szerintem egy jóra való krémtől akkor sem szabadna kipattognia az arcbőrnek.

2020.05.26. 08:26

Ahhoz képest, hogy mennyire érzékenyen reagál mindenre a bőröm, ezt a krémet nagyon szeretem. Mindig kipróbálok mást is, de általában újraveszem ezt, mert ezt szereti legjobban a bőröm. Nagyon könnyen beszívódik függetlenül attól, hogy egy testes krém, és nem pattogzok ki. Szeretem a bőröm tapintását utána, mert nem ragacsos. Ránctalanításban nem látom a változást, de esti hidratálásra nekem bevált.