Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
macspamacs
Tapasztald meg a hétről hétre feszesebb bőrt az Avon Anew Ultimate Infinite Effects éjszakai bőrfeszesítő duójának segítségével! A nők 90%-a egyetértett abban, hogy az eredmények hétről hétre javultak. Kétféle formulájának köszönhetően a bőr nem szokik hozzá egyetlen krém hatásaihoz. Ennek köszönhetően tapasztalhattak javulást hétről hétre a hölgyek.
2021.03.17. 20:22
Mintám volt belőle, állagra 5 csillag, hidratálása 4 csillag, az illata csak 3 csillag, így összességében 3, nem venném teljes kiszerelésben.
2019.06.24. 18:06
Erről is hasonló a véleményem, mint a ránctalanító duóról, csak az ára kedvezőbb. Az összetevők nagy része ugyanaz a két termékben.
2018.11.03. 06:11
Nyáron vettem, de most a hidegebb időben kezdtem el használni. Sokszor elfelejtem felkenni, nem vagyok/voltam krémetős, de idővel kezd kiszáradni, húzódni a bőröm, tehát kell valami.Az állaga zsíros, pont a száraz bőrömnek való. Krémezés után 2 napig puha azbarcom, nem húzódik, ebben nagyon jó. Hogy feszesít? Azt nem tudom nem használom minden éjjel. Csodákban nem hiszek, amire nekem kell arra pont jó.