Testápolók

Hozzáadva 2017.04.20.by

Rosalie1991

5 dimenzióban hat:

Segít

• csökkenteni a narancsbőr külsejét,
  • növeli a zsírégetést,
  • formálni és feszesíteni,
  • meggátolni az új narancsőr kialakulását
  • kisimítani és hidratálni a bőrt.
1999 Ft-tól

2023.06.23. 05:14

Narancsbőr ellen kerestem krémet. Ezt ajánlotta az avonlady tanácsadóm. Nem voltam vele maradéktalanul megelégedve. Felületi változást okozott addig, amíg használtam. Nekem is nehezen szívódott fel.

2019.01.26. 16:49

A narancsbőr kezdetben tényleg csökkent, de ahogy végleg abbahagytam a krém használatát a bőröm sokkal rosszabb állapotba került mint amilyen volt. Én nagyon megbántam ha tehetném visszacsinálnám. Az illata jó volt, én semmi bizsergető érzést nem tapasztaltam.

2018.01.04. 19:46

Most kezdtem el használni, elég nehezen szívódik be, nagyon sűrű állaga van. Használat után a bőröm kellemesen bizsereg tőle. Remelem hatása is lesz :) par hét után jelzem az észrevételt

2017.11.05. 15:12

Sima lett tőle a bőröm a narancsbőrt szépen halványítja. Hátránya, hogy nehezen szívódik fel

2017.10.19. 13:14

Én teljes mértékben megvagyok vele elégedve, pedig nem fűztem hozzá nagy reményeket, de úgy voltam vele hogy egy próbát megér. Már az első használat után éreztem, hogy feszesebb a bőröm, de amikor a második alkalom után észrevettem, hogy csökkentette a narancsbőrt tátva maradt a szám. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar látszódni fog a hatása. Biztos vagyok benne, hogy újra fogom vásárolni. Jár az 5 csillag! :)

2017.09.29. 12:24

Sokadik tubussal használom. Én sportolás mellett használom megelőzés képen. Szeretem az illatát. Elmasszírozva teljes mértékben beszívódik.