Sminkek szemre

Avon Irresistibly Sexy Szempillaspirál

3.5
Hozzáadva 2016.08.23.by

cnita

Segít dúsabbnak mutatni és megemelni a szempillákat. Gazdag és krémes formula. Nem maszatolódik.

2016.10.06. 20:42

Imádtam ezt a spirált, hatalmas, íves pillákat tudtam vele csinálni, és még a csomagolása is csodaszép. Kár, hogy már nem gyártják. Azért a szép emlékekért jár az öt csillag.

2016.06.18. 12:26

Ez a spirál nagy csalódás volt, pedig ahogyan reklámozták az nagyon megfogó volt na és persze a csomagolása is tetszett. De ennek ellenére nem tudott semmit kezdeni a szempilláimmal, így gyakorlatilag hagytam beszáradni.

2015.08.06. 15:09

Nekem ez volt az első spirálom, és az elején oda voltam érte. Csak az volt a baj, hogy kb 1hónap használat után begyulladt tőle a szemem. Azóta nem is merem használni.

2015.07.12. 09:58

Szeretek uj szemspiralokat kiprobalni, hatha a kovetkezo megjobb lesz, de ebben az esetben csalodtam. Szerencsere nem volt sok a tanulopenz erte, mert egy 800 forint koruli learazason vettem, de meg az en nagyon halas szempillaim sem mutattak vele ugy, mint barmelyik masik szempillaspirallal. A "kulonleges spiral alaku kefe" dolognak koszonhetoen eleg nehez felvinni a festeket, de ha kitartoak vagyunk nehany alkalom alatt ki lehet tapasztalni, hogy latszodjon is valami belole.

2015.06.17. 18:45

Most rendeltem meg. Szuper. Végre egy szempillaspirál, ami látványosan hosszítja és göndöríti a pilláimat. Nagyon szeretem, maximális csillag!

2015.03.27. 16:42

A csomagolásáért oda voltam,csak az a baj,hogy az szépen gyorsan le is lekopott.Maga a spirál nem rossz,az elején nagyon jól lehetett vele dolgozni,aztán egyre inkább csomósodott.Összességében nem rossz.