Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
agi.greendaygirl
Fekete gyémántporral. Ultrasötét szín és ultraragyogó volumen nagyszerű keveréke. A klasszikus spirálkefe formázza, kiemeli és intenzívvé teszi a szempillákat a tövüktől a végükig. Tartós viselet, nem tapad össze.
Kiszerelés: 7 ml
2025.03.18. 16:17
Egyik kedvenc spirálom. Nekem ennek a feje tökéletesen bevált, szépen szétválasztja a pillákat, ahogy szeretem és tartós is.
2024.09.04. 23:09
Egyszer ajándékba kaptam, de nem igazán jött be. Nem emelt a szempillámon semmit.
2024.01.14. 19:39
Sajnos kicsit érzékenyebb a szemem, de ez nem okoz irritációt.Tartós, szép színe van. Néha kicsit összetapaszt pár pillát, de volt ettől sokkal rosszabb,márkás spirálom. Nekem bevált, szép pillákat varázsol.
2023.06.19. 12:54
Ajándékba kaptam, kellemes meglepetés volt, nagyon szép pillákat csinál! -1 csillag mert hajlamos néha elkenődni
2023.03.15. 18:34
Anyukámnak volt ilyen szempillaspirálja, amikor elkezdtem érdeklődni komolyabban a sminkelés iránt és ez volt az első szempillaspirál, amit használtam. Számomra nagyon bevált, nem hullott, nem lettek tőle póklábasak a szempilláim, hanem szépen elválasztotta őket. Szerintem az Avon legjobb szempillaspirálja. :)
2022.08.04. 11:13
Nem volt nagy szeretem ,de tette a dolgát .Nem okozott irritációt , tartós .Kellemes használni .Nem pergett le. szine is szép .