Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
ági1994
2020.09.24. 08:41
Az illata csillagos ötös! Talán van már két éve is, hogy elfogyott, akkor egy limitált kiadásként csaptam le rá karácsonykor, remélem idén télen is vásárolható lesz.
2020.06.27. 06:47
Huu tiniként az egyik kedvenc illatom volt,imádtam ezt az édes töményet.Ma már kicsit óvatosabban,de szívesen használnám ismét
2019.09.19. 12:43
Könnyű, vizes állagú krém. Nagyon száraz bőrön nem segít. Az illata... Nem akarnak ilyen parfümöt készíteni??
2019.06.16. 18:31
Nagyon finom illata van, könnyen beszívódik. Extra száraz bőrre nem elég, de jó kis termék. Ár - érték arányban szerintem szuper!
2019.05.28. 13:37
Nagyon hosszú ideje használom és annyira szeretem az illatát, hogy nyáron is előveszem, nemcsak télen. Szépen beszívódik a bőrömbe, nem hagy zsíros utóérzetet, az illata pedig verhetetlen. Még sokszor fogom rendelni, mert ár-érték arányban is tökéletes.
2019.03.24. 21:45
Imádom az illatát, ráadásul nagyon tartós is, ha tehetném, csak ezt használnám télen :) A baj csak az, hogy nem hidratál eléggé. Cserébe viszonylag gyorsan beszívódik és az állaga is megfelelő, de az öt csillagot nem érdemli meg, bármennyire is szeretem.