Testápolók

Avon Naturals Édes Fűszerek és Vanília Ragyogást Adó Testápoló

4.2
Hozzáadva 2017.01.12.by

zdoreebaba

Hidratáló testápoló vaníliával, vitaminokkal és csillogó formulával

• hosszantartó ragyogást és hidratálást biztosít
  • gyorsan beszívódik
  • kellemes illata sokáig megmarad
  • a C-és E vitaminnal rendelhező vanília nyugtató hatásairól ismert-ezért gyakran használják az aromaterápiában is
  • a meleg fűszerek pihentetik érzékeidet
  • a C vitamin fokozza a kollagéntermelést bőrödben, amitől az feszesebbé és rugalmasabbá válik
  • az E vitamin jól ismert antioxidáns, segít felvenni a harcot a szabad gyökök ellen, valamint segít abban, hogy bőröd fiatalos és egészséges kinézetű maradjon

Utoljára szerkesztve: 2021.08.22. 16:46 - 2021.07.09. 07:46

Ez volt a kedvencem, mert imádtam az illatát és az állagát, a csillámos hatása csak hab volt a tortán. De teljesen eltűnt, régóta nem kapok sehol. Azonban most itt van az utódja és tökéletes! Avon naturals vanilia golden escape shimmering body lotion:-)

2020.06.23. 07:29

Én imádom ezt is és a másik illatot is. Télen vettem de nyáron használtam csak. A csillám benne mindent visz, gyönyörű a bőröm tőle és még napbarnított hatást is kelt. Habár sajnos nem látok azóta belőle az újságban pedig újravenném bármikor.

2020.01.14. 23:43

Bár téli testápoló, de én mégis nyáron szerettem használni az apró csillámok és a tartós illata miatt.

2019.09.23. 10:29

Nagyon szeretem. Tényleg hosszantartó ragyogást kölcsönöz. Viszont ha túl sokat viszünk fel a bőrünkre könnyen befoghatja a ruhát.

2019.05.27. 20:50

Főleg nyáron szeretem használni mivel tele van arany csillámmal ami nagyon jól néz ki. Hamar be szívódik, viszont hagy maga után egy ragacsos érzést,ami nyáron nem a legjobb,ennek ellenére szeretem és tuti újra fogom venni :D

2019.04.16. 08:32

Vaníliás testápolót kerestem, édes-bújós vaníliás illattal.Először az illata nem tetszett (több mint valószínű, hogy a fahéj miatt, egyszer volt egy fahéj illatú wc illatosítóm, azt is kidobtam), aztán amikor már csak-csak megbarátkoztam az illatával, akkor pedig észrevettem, hogy mindent befog. Végül kézkrémnek sikerült elhasználnom, de a kezemen piros "por" darabokat hagyott, amikor felkentem, papírokhoz nem lehetett nyúlni, mert a fehér papír is foltos lett tőle, plusz néha a pulóverem ujját is sikerült összekennem vele. Nálam emiatt leszerepelt. Egyébként a hidratáló hatása jó volt.