Samponok

Avon Naturals Kiwi és Mandarin 2in1 Sampon és Balzsam

3.3
Hozzáadva 2015.05.03.by

agi.greendaygirl

Fényessé és ragyogóvá teszi a hajat.

2018.04.11. 10:54

Az előző Avon samponomnál sokkal hígabb, de a hatása rendben van. Hetente kell hajat mosnom, nem zsírosodik, nem korpásodik és nem is hullik a hajam a használata mellett. Az illata nagyon jó, de nem marad meg, balzsamot nem kell utána használnom. Olcsó sampon létére tökéletes.

2015.04.30. 11:37

Mostani kedvenc samponom.Imádom! végre lett tartása a hajamnak ,szép fényes,ha valami formát adok a fürtjeimnek,az sokáig úgy is marad.Illatát is nagyon nagyon szeretem. Végül is lehet hogy zsírosít picit,mert 1 nappal hamarabb csúnyul,de hát erre való a száraz sampon.:DAzért nem zárnám ki,hogy a csodás hatásának közre játszhatott a vitaminok hatása is.:)

2014.11.21. 11:53

Borzalmas. Felül zsíros lett a hajam, a vége kiszáradt teljesen, és korpás is lett a hajam mellé.... Egyedül az illata jó.

2013.12.18. 19:19

Isteni finom illata van, de lekorpásodott tőle a hajam. Az én bőröm valahogy nem bír semmilyen Avon kozmetikumot :S

2013.10.29. 21:49

Nekem egyáltalán nem vált be... Iszonyatos korpásodást okozott!!

2013.06.03. 08:33

imádom :) puha és fényes lesz a hajam, a barátom is ezt használja. nem egy extrém sampon, de nekem heti 2 hajmosásnál teljesen bevált (normál hajam van) :)