LathatatlanOzike
Felfrissíti és hidratálja bőrödet, selymes és illatos érzetet hagyva maga után.
2022.10.05. 14:47
Számomra kellemetlen az illata és rettenetesen folyik is. Lehet hogy megromlott?! Nem tudom lehetséges e... meglátjuk avonos ismerősnél is ilyen vagy csak az enyém fura, addig 2 csillag.
2020.03.29. 07:42
Szeretem az illatát , könnyed , gyorsan beszívódó testápoló, nekem csak nyárra ideális.Télre szerintem kevés.
2019.07.08. 07:39
Szuper nyárias illata van, nem túl erős, de tartós. Könnyű állagú, gyorsan beszívódik, nem marad ragacsos érzés, ilyen egy ideális nyári testápoló.
2018.12.23. 01:14
Fincsi édes illata van. Gyorsan beszívódik. Nyári könnyű hidratálónak tökéletes.
2018.08.19. 16:52
Teljesíti amit ígér! Rendkívül jól hidratál es brutálisan selymes lessz tőle a bőröm. Meg éri megvenni. Az illatát én egy kicsit sárgadinnyésnek találom persze ez embertől függ.
2018.08.10. 09:41
Nagyon könnyed, már már vizes állagú testápoló, tokéletes volt amikor nyaralni mentünk mert kis helyen elfért, jó volt az illata és nyáron nem használok ilyen nagyon gazdag testápolókat, így ez a könnyű kis krém tökéletes volt :)