Testápolók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Naturals Rózsaszín Grapefruit és Sárgabarack Testápoló

Hozzáadva 2019.04.08.by

Panni21

Rózsaszín grapefruit és sárgabarack illattal.

2020.07.16. 17:14

Imádom az illatát, nagyon kellemes, könnyű az állaga és nagyon hamar beszívódik.

2019.09.16. 10:34

Már alig vártam, hogy megérkezzen a kis Avonos csomag és átvehessem a tanácsadómtól a pink grépfrútos sárgabarackos szettemet. A katalógusban megszagizva megindított bennem valamit az illata. Eddig a tusiját és a testápolóját használgattam. A testápoló valójában elég intenzív illatra és elég mű, de még így is élvezem vele kenegetni magamat. Egyetlen nagy gondom van vele, hogy borzasztóan kiszárítja a bőrömet. Hidratálásra egy nagy nulla. Pedig amik eddig voltak Naturals testápolóim, azok elég jól beváltak és nem szárítottak. A lábaimat teljesen kikezdte. Úgyhogy így csak egy kicsit használok belőle a kezeimre napközben, amikor többségében kezet is mosok. Összességében jól és gyorsan felszívódik. Kis tavaszi-nyári szösszenet, viszont testápolóként nálam így használhatatlan sajnos. Az illata miatt kap jóindulatú 2 csillagot.

2019.05.22. 14:14

Az illata nagyon jó, nagyon tetszik. Viszont nem szívódik be olyan gyorsan . Ezért vonok le egy csillagot.

2019.04.02. 16:50

Szettben vettem, nem volt még Naturals testápolóm korábban. Nagyon finom illata van, ideális a tavaszi-nyári időszakra. Gyorsan beszívódik, nem ragad, meglepően jól hidratál a könnyed állaga ellenére. Elég száraz bőröm van, de heti két használat még így is elég.