Hajápolók

Avon Planet Spa Arctic Lingonberry Hajpakolás

4.5
Hozzáadva 2019.11.06.by

nemethanna196

Az Arctic Lingonberry hajpakolás a benne lévő antioxidánsok és vörösáfonya-kivonat által segít, hogy a tincseid könnyebben kifésülhetővé és selymesen simává váljanak. Mélyen hidratál, táplálja hajadat a tövektől egészen a hajvégekig, javít a töredezett haj állapotán.

2019.09.10. 16:49

Általánosságban szeretem a Planet Spa termékeket, viszonylag sokat próbáltam már. Újdonságként vásároltam, ám szinte biztos vagyok benne, hogy csak egy csomagolást váltott termékről van szó. Mindegy végülis ettől a véleményem, tapasztalatom nem változik :) az illata csodás, imádom szagolgatni, odáig vagyok érte. Állagra is megfelelő, mint egy normál hajmaszk:sűrű, tömény. A hatása ötös skálán 3,5 körül mozog: apró változások vannak, de azért nem dobom el tőle az agyam: kissé puhább lesz tőle a hajam, fényesebb. Az illata is 1-2 napig érezhető. Az illat miatt csak egy csillagot vonok le, de azért vannak ennél jobb termékek.

2019.06.28. 21:54

Egész jó hajpakolás, szeretem a Planet Spa termékeit. A hajvégemre szoktam tenni, van, hogy rajta hagyom 10-30 percig, van, hogy csak balzsamként használom. Szép puhává varázsolja a hajam. Illata hosszan tartó, a fanyarkás vörösáfonya jól kiérződik belőle! Lassan elfogy, szóval biztosan rendelek még belőle!