Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Planet Spa Egyptian Secrets Arcmaszk

3.8
Hozzáadva 2022.05.02.by

hagicica20

Lehúzható arcmaszk tavirózsa és gyapot kivonattal

Tisztítja és javítja a bőr textúráját, simább és revitalizáltabb kinézetet biztosít neki. A tavirózsa és a gyapot rendkívül jól hidratáják, nyugtatják és simítját a bőrt.

Kiszerelés: 75 ml

2017.02.05. 01:08

Az enyémen volt használati utasítás. Mivel ez egy lehúzható maszk, így biztos lemoshatatlan. Kb. a 3. alkalomtól eltaláltam, hogy milyen vastagságban kell felkenni, hogy egyben lehúzható legyen az egész arcomról. Kellemes illatú, baba-puhaságú lesz a bőr utána. :)

2016.10.13. 10:06

Nincs semmi gondom a termékkel. Teszi a dolgát. Használat után pihe puha bőröm lesz. Sőt még az illata is tetszik és újravettem.

Utoljára szerkesztve: 2016.09.12. 15:44 - 2016.09.12. 15:43

SOHA TÖBBET!! Az eddigi legrosszabb arcápolási kozmetikum, amit valaha használtam. Az illata nagyon finom, viszont az állaga szörnyű. Mikor felkentem az arcomra először kellemes bizsergető érzést tapasztaltam. Nem tudtam, hogy mennyi ideig kell rajta hagyni a bőrön, így vártam kb. 10 percet csak utána mostam le. Háát... Nem sok sikerrel. Iszonyatosan ragadt, nagyon meleg vízzel is olyan érzés volt, mintha csak jobban szét kentem volna az arcomon. A végén már mindenhol volt a krémből, még a hajamon is. Úgyhogy a "SPA" élmény 25 percesre sikeredett :) Ami nem lett volna baj, ha megéri a végeredményért. De sajnos azon kívül, hogy utána egy kicsit puhább lett a bőröm, semmit nem tapasztaltam. Nekem nem jött be!

2016.08.19. 08:59

Nagyon jó illata van, de egyszerűen lehetetlen a lemosása..nagy szenvedés.. viszont pihe-puha lesz tőle a bőröm és selymes, ezért kap egy 4-est:)

2016.05.19. 12:45

Erős erdei gyümölcs illata van,és nagyon sok minél melegebb víz kell a levakarásához,szinte lerobbanthatatlan az arcról.Viszont szuperül hidratál.

2016.02.27. 12:43

Finom illata van, ennyi ami pozitív benne. Nem bírtam használni, csíp, szúr, húzódik, minden ami miatt nem voltam képes elviselni az arcomon....végül elajándékoztam.