Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
minaya
Meditárrán gyöngyszem - hidratáló arcmaszk olíva olajjal. Antioxidáns olajfalevél kivonatot tartalmaz. Könnyű, kellemes formula, amely gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy olajos réteget a bőrön.
Hidratál és növeli a bőr nedvességtartalmát. Frissíti és megnyugtatja a bőrt. Segít lágyítani a finom vonásokat.
Kiszerelés: 75 ml
2023.12.31. 10:27
kellemes, puhább lesz tőle a bőröm, de számomra nem kiemelkedő semmilyen téren.
2022.04.27. 18:28
Kipirosodik tőle az arcom, amikor használtam még le is hámlott://
2021.11.05. 13:58
Egy könnyű hidratáló, frissítő arcmaszk. Semmi extra, de alapvetően teszi a dolgát.
2021.09.02. 09:06
Szerintem ennek nagyobb a placebo hatása, mint a valódi hatása. Kellemes az állaga, az illata a planet spa-tól megszokott illat, semmi új. Nagy csodahatása nincs, de a közérzetet javítja és egy darabig puhább az arcbőr. Kényelmes "viselni" arra a pár percre, színtelen, olyan mintha rajtam se lenne, csak kicsit fényesebb a bőröm amig rajta van és nem nézek ki egy szörnynek közben :D
2021.04.12. 12:18
Jelenleg most ezt használom, akcióban vettem. Szeretem a kellemes, zselés állagát, illatát...de valahogy mégsem érzek olyan hatalmas hidratáló hatást, mint amit reméltem tőle.
2021.04.02. 12:34
Nem a leghatásosabb termék, de kellően hidratál. Amit egy maszktól el lehet várni azt teljesíti szerintem.