Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Mademoiselle Rita
2018.07.13. 11:32
Nagyon jó illata van, de minimalis hidratálást biztosít. Csillogása miatt inkább este használtam, mivel akciósan pár száz forintért vettem, nekem teljesen megérte. Eredeti áron nem venném meg.
2016.05.25. 09:18
Selymes lett a bőröm tőle, vékony rétegben nem ragad és az illata is jó :)
2016.01.08. 13:48
Szerettem az illatát, finom selymes lett tőle a bőröm, bár kicsit ragadt a kezem utána.
2015.07.27. 11:55
Imádtam ezt, állandóan kenegettem ezt is, a szemkörnyékápolóját és a maszkját is. Finom illata volt és jó hatása.
2014.08.31. 16:22
Ajándékba kaptam, lelkesen kenegettem, nagyon jó illata és simító hatása volt. Vékony rétegben vittem fel, így nem ragadt tőle a bőröm. :) 5 csillag
2014.08.28. 14:45
Nagy kedvenc volt. Illata isteni, puha lett az arcom, nem pattogtam ki tőle( ami ritka).Kár, hogy nem lehet már rendelni.