Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
helgus96
"A Treasures of the Desert regeneráló testápoló balzsam olajgyöngyöket tartalmaz, tartós hidratálással, valamint puhább és simább tapintással kényezteti a bőröd. Itt az ideje a tél utáni regenerálásnak a luxus argánolajjal, mely Marokkó folyékonyaranyaként is ismert, mélyen regenerálja és intenzíven hidratálja a bőrt. A benne található zsírsavaknak és E-vitaminnak köszönhetően segít meggátolni a bőr rugalmasságvesztését és simábbá tenni a ráncok külsejét."
Utoljára szerkesztve: 2020.01.22. 14:40 - 2020.01.22. 14:22
Ajándékba kaptam, így nem voltak vele szemben elvárásaim, mintha magamnak vettem volna, de nem fogom pótolni a már elhasznált tégelyt egy újjal. Mikor először felnyitottam, meglepődtem, hogy mik a krémben azok a kis, narancssárga gyöngyök, de aztán arra jutottam, hogy valószínűleg az E-vitamin... Bőrre kenve egyébként szétmorzsolódtak, de némelyiket meg kellett segítenem egy kis plusz dörzsöléssel. A testápló maga könnyen kenhető, gyorsan beszívódott, nem hagyott maga után kellemetlen réteget, nem kellett lemosnom semmilyen kényelmetlen maradékot a következő fürdésnél, mert beitta a bőröm. Hidratálása számomra szintentartásra volt jó, bár a száraz részeknek is jólesett.Hideg időben használtam, nem csak a testesebb állaga, hanem az édeskés illata miatt is, mert az önmagában hiába volt kellemes, bizony akkor is erős. Így: ERŐS. A fürdőszoba, az ágynemű, a pizsamám ettől illatozott, a bőrömön is sokáig megmaradt, így nem minden nap nyúltam ehhez, illetve a parfümöt is hanyagoltam azon alkalmak után, mikor ezzel kentem be magam.
2019.10.06. 15:23
Nemrég használom csak ,de nekem bevált kellemes az illata,a szárazságra igen hajlamos bőröm könnyen beszívja,hidratált puha bőrt eredményez.
2018.08.06. 09:45
Gyakran használom, mindig újraveszem. Imádom a gyöngyeit, az illatát, az állagát. Könnyen szívódik, annak ellenére, hogy töményebb testáplóról van szó és nem ragad, nagyon jól ápolja az elég száraz bőrömet.
2018.05.09. 12:29
Nagyon szaraz borom van gondoltam kiprobalom hat nekem nem igazan jott be brutal zsiros lesz a borom tole mikor beissza azzan meg husss mintha nem is kentem volna ra semmit.az illatat meg egyszeruen utalom
2018.01.10. 13:25
Nagyon szeretem ezt a testápolót. Könnyen beszívódik, jól hidratál nagyon száraz bőr esetén is. Az illata is sokáig megmarad és nagyon puha bőrt kölcsönöz.
2017.12.12. 06:46
Az egyik kedvenc Avon testápolóm. Táplál, gyorsan beszívódik, a bőröm sokáig puha marad a használata után, sokszor elég csak kétnaponta kenni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!