Testápolók

Avon Planet Spa Treasures Of The Desert Regeneráló Testápoló Balzsam

4.2
Hozzáadva 2016.02.22.by

helgus96

"A Treasures of the Desert regeneráló testápoló balzsam olajgyöngyöket tartalmaz, tartós hidratálással, valamint puhább és simább tapintással kényezteti a bőröd. Itt az ideje a tél utáni regenerálásnak a luxus argánolajjal, mely Marokkó folyékonyaranyaként is ismert, mélyen regenerálja és intenzíven hidratálja a bőrt. A benne található zsírsavaknak és E-vitaminnak köszönhetően segít meggátolni a bőr rugalmasságvesztését és simábbá tenni a ráncok külsejét."

• hosszan hidratált érzést nyújt
  • visszaadja a bőrbuhaságát és bársonyosságát
  • selymesen puha érzést kölcsönöz a bőrnek
  • argánolajjal

Utoljára szerkesztve: 2020.01.22. 14:40 - 2020.01.22. 14:22

Ajándékba kaptam, így nem voltak vele szemben elvárásaim, mintha magamnak vettem volna, de nem fogom pótolni a már elhasznált tégelyt egy újjal. Mikor először felnyitottam, meglepődtem, hogy mik a krémben azok a kis, narancssárga gyöngyök, de aztán arra jutottam, hogy valószínűleg az E-vitamin... Bőrre kenve egyébként szétmorzsolódtak, de némelyiket meg kellett segítenem egy kis plusz dörzsöléssel. A testápló maga könnyen kenhető, gyorsan beszívódott, nem hagyott maga után kellemetlen réteget, nem kellett lemosnom semmilyen kényelmetlen maradékot a következő fürdésnél, mert beitta a bőröm. Hidratálása számomra szintentartásra volt jó, bár a száraz részeknek is jólesett.Hideg időben használtam, nem csak a testesebb állaga, hanem az édeskés illata miatt is, mert az önmagában hiába volt kellemes, bizony akkor is erős. Így: ERŐS. A fürdőszoba, az ágynemű, a pizsamám ettől illatozott, a bőrömön is sokáig megmaradt, így nem minden nap nyúltam ehhez, illetve a parfümöt is hanyagoltam azon alkalmak után, mikor ezzel kentem be magam.

2019.10.06. 15:23

Nemrég használom csak ,de nekem bevált kellemes az illata,a szárazságra igen hajlamos bőröm könnyen beszívja,hidratált puha bőrt eredményez.

2018.08.06. 09:45

Gyakran használom, mindig újraveszem. Imádom a gyöngyeit, az illatát, az állagát. Könnyen szívódik, annak ellenére, hogy töményebb testáplóról van szó és nem ragad, nagyon jól ápolja az elég száraz bőrömet.

2018.05.09. 12:29

Nagyon szaraz borom van gondoltam kiprobalom hat nekem nem igazan jott be brutal zsiros lesz a borom tole mikor beissza azzan meg husss mintha nem is kentem volna ra semmit.az illatat meg egyszeruen utalom

2018.01.10. 13:25

Nagyon szeretem ezt a testápolót. Könnyen beszívódik, jól hidratál nagyon száraz bőr esetén is. Az illata is sokáig megmarad és nagyon puha bőrt kölcsönöz.

2017.12.12. 06:46

Az egyik kedvenc Avon testápolóm. Táplál, gyorsan beszívódik, a bőröm sokáig puha marad a használata után, sokszor elég csak kétnaponta kenni.