yoyo85
A sárgarépa vitaminokban, nyomelemekben és béta-karotinban gazdag, mely természetes antioxidáns, a bőr üde tónusaiért felelős hatóanyag. A napraforgó E-vitamint és folsavat tartalmaz, mely a bőr regenerálásáért felelős hatóanyag.
2019.03.26. 06:32
Nagyon régen, még tinikoromban használtam. Akkor zsíros, pattanásos volt a bőröm és még nem értettem hozzá, hogy mi a jó az én bőrömnek. Tetszettek az Avon Naturals termékek, így erre esett a választásom. De változást nem tett az én bőrömön, legfeljebb a hidratációja nőtt picit.
2018.10.10. 09:23
Nagyon régen volt ilyen krémem és szívből utáltam. Nem szívódott be,büdös volt. Pár használat után kidobtam.
2018.05.10. 14:43
Átlagos krém, kellemes, picit zsíros lett tőle a bőröm, csak ritkán használom.
2017.06.09. 15:40
Csaladban nagy kedvenc,puhava varazsolja a bort,husito,hidratalo hatasa van
2017.04.10. 19:31
Kedvenc krémem volt, többször is vettem belőle. Annyira finom, lágy illata volt, hogy néha csak azért nyitottam ki a tégelyt, hogy beleszippantsak, és mint krém is nagyon kellemes volt a száraz bőrömnek, lágyan hidratált. Felüdült tőle reggel az arcom. Rövid ideig volt forgalomban, és már egy ideje sajnos egyáltalán nem látom. :(
2016.07.04. 10:24
Nekem ez egy tipikusan semmi extra krém. Nem okozott gondot, de nem is érzem, hogy ne tudnék nélküle élni. Éjszakainak kevés, nappalinak meg hiányzik belőle a fényvédelem. A kis csillámokat nem értem benne, hogy minek kellett bele tenni. Semmi extra varázs-arcképet nem kölcsönzött nekem. Nekiadom anyunak, van jobb krémem is, amiért szívesebben nyúlok.