kissbarbara1990
Az Avon Youth Minerals első sorban 30 év feletti Hölgyek számára ideális választás, amikor egyenletlen bőrtónussal és az első ráncokkal kell szembesülniük a reggeli felfrissülés közben.
2015.08.27. 19:38
Pár napja használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Frissít és végre teljesen tisztának érzem az arcbőröm tőle. Hiába az alapos szappanos arcmosás, a tonik után mindig látszódik hogy mennyire koszos a vattapamacs. Egyelőre imádom, később meglátjuk hogy teljesít.
2013.03.30. 19:05
Nagyon kellemes, frissítő illata van, alaposan tisztít és hidratál.
2012.11.14. 15:38
Ha fent lett volna a krémmánián ez a termék, amikor megvettem, akkor biztos kihagytam volna. Az első használatkor az volt gyanús, hogy csípi a bőröm, akkor néztem meg az összetevőit, második helyen szerepel az alcohol denat, ami kikészíti a bőrömet. Elég drága volt ahhoz, hogy kidobjam... :(