Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Csillagvirág
Az Avon Youth Minerals első sorban 30 év feletti Hölgyek számára ideális választás, amikor egyenletlen bőrtónussal és az első ráncokkal kell szembesülniük a reggeli felfrissülés közben.
2017.09.09. 14:26
Hidratalt, de nagyon eros illata volt, a szemem konnyezett tole. Semmi extrat nem adott, de hat ennyi penzert nem is varhattam csodakat.
2015.10.01. 08:52
A ráncaimnak nem igen használt, de pattanásos lettem tőle. Mondjuk a bőröm szárazságán segített, ezért a 2 csillag.
2015.06.05. 17:55
Az állaga és az illata is egészen jó, bár nem vettem észre sem ránctalanító, sem feszesítő hatást. Az éjszakai krémtől kicsit égett az arcom. Összességében közepes. Azt hiszem, már megszűnt.
2014.04.04. 16:38
Nem rossz kis krém, akciósan vettem az Avonból. Azt vettem észre, hogy amikor felkenem, csak utána úgy 1-2 óra múlva lesz puha a bőröm, rögtön felkenés után nem. Jó, hogy van benne fényvédő. Felfrissülök ettől a krémtől. Összességében nem rossz!!
2013.12.16. 02:11
Sokkal komolyabb eredményre számítottam,ehelyett kaptam a nagy semmit.Jó az állaga,de nem hidratál.Ugyanez a véleményem az éjszakai haverjáról is.
Utoljára szerkesztve: 2013.06.29. 05:17 - 2013.06.29. 05:17
Ajándékba kaptam, anyumnak nagyon nem vált be. Nekem nagyjából megfelel: könnyebb, jól és hamar beszívódik, hidratál, jó az illata. De biztos nem venném újra (azt se tudom hogy fogy majd el ilyen alkalmi használat mellett) én ennél komolyabb krémekre bízom az arcom hosszú távon. :)