xameee
Szempillaspirál a szuperhosszú pillákért.
2017.10.16. 11:30
Középiskolás koromban használtam, arra emlékszem, hogy nagyon szerettem, tényleg hosszabbak lettek tőle a pilláim, de ha most újravenném, nem biztos, hogy ugyanúgy kielégítené a vágyaimat.
2017.03.14. 11:55
Amikor,ezt a spirált használtam akkor nagyon szerettem.Szép hosszú pillákat adott,szépen szét is választotta.Nem vettem újra,találtam még jobbat.
2016.04.27. 17:11
Kedvenc spirálom! Nem visz fel sok festéket, így természetes (de azért hosszabb) hatású pillákat gyárthatunk vele. Szépen ki lehet a keféjével fésülni a szempillákat, ha esetleg valakinek nem válik be, akkor is lehet hasznosítani a keféjét. Jó választás!
2015.05.18. 05:57
Ez a spirál is csalódás,mint a sárga csomagolású testvére,semmire nem jó.
2015.05.16. 17:18
Kezdetben imádtam, mostanában már csak az alsó pilláimat szoktam vele kifesteni. Ha természetes hatást keresel, akkor jó választás lehet!