Sminkek szemre

3.4
Hozzáadva 2018.01.09.by

lovecreams

10 g

Olyan rostszálakat tartalmaz, melyek úgy tapadnak a szempillákhoz, akár a mágnes. a szempillákat szinte körülölelő rugalmas sörtéket precíziós fésűsörtékkel kombináltuk, hogy extrahosszú szempillákat varázsoljanak

• hosszabbnak tűnő szempillák
  • optikailag nagyobbnak tűnő tekintet
  • csomósodás, maszatolódás és lepergő darabok nélkül
  • akár 87%-kal hosszabb szempillák*
  • apró, gömbölyű végű spirálkefe a legkisebb szempillákhoz

2023.02.15. 16:12

Erdekes a kefeje ,szepen dusit (csak dusit) olyan porcelan baba szemeket/pillakat csinal 😅 Kicsit sok festeket vesz fel es nem hosszabit. Vanak tole jobb es roszabb spiralok is.

2021.12.01. 11:35

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Évekig csak ezt használtam, miután rátaláltam. Áttértem a természetes összetételű termékekre, ezért ez is magam mögött hagytam.

2020.05.19. 10:43

Életem legrosszabb szempillaspirálja. Nagyon kevés festéket vesz fel, ami baj, mert semmit nem mutat a szempillán. Olyan mintha ki sem szempillaspiráloztam volna :(Ráadásul röviditi a szempillám! Kérdem é, egy szempillaspirálnak nem az lenne a lényege, hogy hosszabbna, dúsabbnak mutassa? Semmire nem való ez a cucc

2019.12.18. 23:18

Nagy reményeket fűztem hozzá, főleg mert egy kolléganőm nagyon ajánlotta, számára ez a non plus ultra. Sajnos nekem egyáltalalán nem vált be, összeragadnak és elnehezednek tőle a pilláim, kenődik és nem érte el a várt hatást. Kár.

2019.08.19. 09:59

Ennél haszontalanabb szempillaspirállal is ritkán találkozom. Borzasztó könnyen szétkenődik, nem bírja ki a napot. Estére már a szemeim alá gyűlik, ha éppen nem folyt már le, cseppet sem tartós. Pozitívum talán az, hogy nem ragadnak össze a szempilláim, a keféje használható, de összességben számomra felesleges pénzkidobás volt.

2019.05.07. 15:16

Hosszabb ideje használom. Nagyon nehezen szárad meg (legalábbis nekem, mert 2 rétegben viszem fel) és igaz hogy szép hosszú és dús pillákat varázsol. Amikor megszáradt nagyon tartós és nehéz lemosni. Elhasználom, ha már megvan, de újra biztos nem veszem. Van sokkal jobb szempillaspirálja az Avon termékcsaládnak.