Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
komyju
száraz bőrre
2015.02.13. 10:25
Szerintem ez nem baba termék. Csak a márkanév az, hogy BABA....Büdös ? Nem azért mert nincs benne illatanyag? :DAmúgy tömör,nyálkás,ragacsos. Nem jött be.
2014.08.30. 07:06
Lassan szívódik be, az illata nekem nem tetszik, és nem is érzem, hogy igazán hidratálná a kezem. Még ha olcsó is, de szerintem pénzkidobás :( már nagyon sok kézkrémet próbáltam, és én a Tibolina kézkrémet ajánlanám mindenkinek.
2014.08.14. 10:56
Akciósan vettem, de megszerettem. Hatásos, bár illatra nulla, kevés van benne, a kücsín sem nagy eresztés.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.01. 12:58 - 2014.04.04. 20:03
Nem rossz kézkrém, 190 Ft-ért vettem pár hónapja, ennyiért szuper. Én jobban szeretem az olyan kézkrémeket, amik gyümölcsösek, úgyhogy elhasználom, de újra valószínűleg nem veszem.
2013.12.25. 18:22
Hamar beszívódik, jól ápol, puhítja a bőrt, nem hagy túl zsíros érzetet. Azért vannak ettől jobbak is, de azok drágábbak.
2013.10.28. 12:29
Egyszerűen büdös és ráadásul drágán is vettem a DM-ben. :o( Ha egyszer elfogy, tutira nem veszem meg még egyszer. Az első kézmosásnál le is jön, nem jó, egyszerűen nem jó.